Munzurrrrr Sweety bana da 800 dediler ama ben medipol hastası olduğum için indirim yaptığını söylemişlerdi bende özle çapa da yaptırdım 400 tl
Huriyekayhan Sweety medipol üniversitesi 847 lira şuan ya nasıl 1000 kusur demişler size bir yanlışlık olmaasiiin
Kocakafalarannesi birprensesvebirprensannesi bende ali beyden randevu aldım ikiz bebeklerim için 1100 tl
Borsevbolut Cancana_ Ben bayramoglu hospital de ikili testle detaylı ultrasyoma toplamda 155 TL ödeme yaptım canım fazla vermişssin
Minimalistmom Cancana_ Bende gebze yüzyıl hastanesine gidiyorum. Doktorunuz kim acaba memnun musunuz?
NaimeYilmaz Canımız Annelerimiz, post her annemiz için güzel bir bilgi kaynağı. İl, hastane ve fiyat bilgisi harici her yorum kaldırılmaktadır. Lütfen sizler de bu konuda hassasiyet gösteriniz. 🥰
Hilalll12 Detaylı ultrason fiyatı ve hastane isimleri NaimeYilmaz Canımız Annelerimiz, post her annemiz için güzel bir bilgi kaynağı. İl, hastane ve fiyat bilgisi harici her yorum kaldırılmaktadır. Lütfen sizler de bu konuda hassasiyet gösteriniz. 🥰
yildirimsfamily Yozgat eğitim ve araştırma hastanesi bedava(annelik hakkı diye bişey var bu ücretsiz yapıyor sigortan bağkurun olsun olmasın)
Raymalifalitiko rmdfile indirimli hali mi bana 700 demişlerdi bende merkez hastanesinde 350 ye yaptırdım