Hilalll12 Detaylı ultrason fiyatı ve hastane isimleri NaimeYilmaz Canımız Annelerimiz, post her annemiz için güzel bir bilgi kaynağı. İl, hastane ve fiyat bilgisi harici her yorum kaldırılmaktadır. Lütfen sizler de bu konuda hassasiyet gösteriniz. 🥰
Deryadem Melisss07 cnm yanlis hatırlamıyorsam o muayene ücreti muayene ücreti sigortalı 140 sigortasız 180 her doktorun odasında var renkli ultrason
Kbra_04 Melisss07 hangi doktora gittiniz acaba bir de memnun musunuz? Hamileliğim henüz yeni, doktor ve hastane araştırması yapıyorum 😇
Minik34melek Fasulyemom Bende medicene hospital gidiyorum 700 mü napmışlar bunlar yaa bende giremicem😔
Hilfigertommy Fasulyemom Fasulyemom liv hospital Bahçeşehir’de özel sigorta karşılamadı perinatoloji muayenesini. Biz de 500 tl ödedik en başta. Ancak doktor 10. Haftamızda detaylı prenatal DNA testi yaptırdığımızı anladığında kan testlerini yaptırmamamızı istedi ve 200 tl geri ödendi.
cozgecan Fasulyemom Medical parklarda özel sağlık sigortaları karşılıyor mu acaba ? Bilginiz var mı ?
Sdabd Ikra63 Urfa’da Şinasi yıldırım dışında kimse detaylı ultrasona bakmıyor bilginiz olsun fiyatı 200-250 falan
leylaozboluk Ikra63 gerçekten bu fiyat mı? Sadece kadir yamanda var diye duymuştum. Ve orda yaptırdım 300 liraya. Hiç memnun kalmadım doktor aşırı negatif. Tavsiye etmiyorum.
Minigim-ben Ankara etlik lokman hekim hastanesi 745 TL kusurati yanlış hatırlıyor olabilirim ama 700 luk kısımdan eminim. Radyoloji uzmanı bakıyormuş. A life hastanesi 450 TL. Kadin dogum uzmanı,ayni zamanda perinatoloji uzmanı sanirim doktor.
Missf Mervebektass biz 400 verdik iki hafta once gungoren ozel de bir de beyefendi doktorla muhatap olmak o kadar zorki sizi kale alip konusmak istemiyor diyaloga girmiyor
busbusssss Mervebektass muayene ücreti alınıyor mu ekstradan yoksa direkt randevu aldığınız doktor yapıyor mu? Bir de hangi doktor acaba?
Nutellammm Ben de Pazartesi günü Sakarya’da Uzm.dr.Şenol Şafak kendi muaynanesinde 350 ye yaptıracağım