ireem1711 Bende çok korkuyodum normalden sezeryan olsun istiyodum ama sancım gelince sezeryan diye diyee normal doğum yaptım 😂😂 kolay değil tabiki ama şöyle bişey var bence normal doğumun sancısı kötü, sezeryanın da sonrası kötü ameliyat sonuçta
Sulegorkemakyol Merve95merve ilk doğumum normaldi ( ölü doğumdu) 2 doğumum sezeryan oldu ama çok isterdim normal olmasını ama o anki şartlar sezeryan olmak zorundaydı şu anda tekraradn hamile çok yeni ama tekrardan sezeryan olucam mecburi
zeyzeyyyy Merve95merve devlette oldu ebelerin azarlamaları 3 gün sancı çekmem doğuramamam bayılmam ve daha bir sürü şey🥺
ireem1711 zeyzeyyyy benimde devlet hastanesinde oldu tek ebe ve hasta bakıcı. Ebem gaz verdi sürekli yapabilirsin hadi irem diyerek aksine bakıcı hart hurt davranmaya kalktı 🙄
Bebekbaylar Merve95merve 2 normal dogumumm var 3.de normal istiyorum hayırlısıyla normal dogum taraftariyim bilerek ve isteyerek kendimi bıçak altına yatirmam ama mecbur olunursa allahin takdiri insallah normal olur seninki de