ayseozi40 Hamilelikte diş agrisi nasil gecer kizlar bi yardimci olun lütfen. 35 haftadayiz 😫 son aylar oldugu icin doktor birsey yapamiyor galiba.
Hypatia ayseozi40 parol iç hemen bi tane,o arada 3 4 tane karanfili de dişetine koy,uyuşturuyo resmen,ben de geçen iki hafta muzdariptim ,gece uykumdan uyanıyodum ağrıdan,bana çok iyi geldi
Fadimebilecan ayseozi40 ben burda yazılanların hepsi denedim hemen hemen hiç fayda görmedim bisey hariçtabi deneyin umarım sizde de işe yarar iki dis sarımsağı ezim yarısının agiran diş etinizin üstüne koyun çok yanma olur ama beş on dakka üstünde tutmaya çalışın beş dakka sonra geri kalaninida koyun aynı şekilde bende işe yaradı o gece rahat yata bilmiştim ama sonraki gün çektirdim sizde bir deneyin derim
Nurcihn ayseozi40 pamuk koy kuzum ilk hamileligimde boşluk vardı hava aldıkça cildiriyodum doktor bişey yapamam demişti son günlerim di kayınvalidem sağolsun pamuk sıkıştir oraya dedi koydum doğuma kadar rahat ettim surekli.degistirdim pamuğu doğumda bile ağzımdaydi ne ağrı ne sizi hicbisey kalmamıştı istersen koy
Hypatia ayseozi40 yok canım sadece2.trimesterda diş tedavisi yaptırabiliyoruz.şükür bu bikaçgündür ağrımıyor.
Hayla34 ayseozi40 benimde parçalandı bir ay önce ağrım yok diye önemsemedim ama bir haftadır felaket ağrı kulaklarıma vuruyor ağzımı açamıyorum ddiş doktoru kanal tedavisi dedi. Sakıncalı falan diye duydum yaptırmıycaktım çünkü 28 haftaya gircem ama son tahlilde kanımda enfeksiyon çıktı doktor diş ve kulak ağrısından olur dedi rapor verdi git tedavini yaptır diye yarın kanal tedavisi olucam
omersmom Arkadaşlar müthiş rahatlatan bir tarif vereceğim harfiyen uyguladığınızda 3 günde tamamen kesiliyor bizzat deneyimledim ; İki tatlı kaşığı dağ kekiğini bir su bardağına alın suyu kaynatın kaynamış suyu bardağa doldurun ara ara karıştırın ılıdığında 3er yudum şekline gargara yapın ama yutmayın tükürün üstüne belirli bir süre bisey yemeyin gece yatmadan veya sabah kalkınca da uygulayın ama yaptığınız suyu günlük yenileyin 3 günde kesiyor çok geçmiş olsun
Busebse Ben suan bile çekiyorum 29 haftaligim ve dısım sallanıyor ağrısı bı yandan felaket sarımsak koyuyorum biraz alıyor ağrısını deneyin
Bernaaa33 Ben 6. Aya girmeden tedavı yaptırdım allahım öyle bir ağrı olamazdı acı eşiğim yüksek dayanıklıyımdır biraz ama ağladım ağrıdan ağladım resmen 1 hafta öldüm dirildim gece gündüz 😬hatırlamak dahi istemiyorum. Dişçiye bi gittim adam diplomasını yırtacaktı ben Bu zamana kadar böyle iltihap görmedim diye 😬 dişim sallanıyordu az bi narkoz veriyorlar zaten çok etkilemesin diye bebeği dişimi çekti kökü ful pıhtı haline gelmiş iltihapla doluydu sıvı akışkan halini yitirmiş 🤦🏻♀️😣ben ne çektim ama umarım olmaz başka dişimden oldum ama
ayseozi40 Bernaaa33 gecmis olsun kurtulmussun vallaha benim ön disimin arkadasi kirilmis ayacip agri yapiyo ön diside cektirmeye gidemem vallaha 😣😞