tazeaane mjora hemde nasıl. Bide bana kayınvalidem söz verdi sen beğen parasını ben vericem diye bende hevesli hevesli baktım sonra tuttu çok pahalı hepsini veremem yarı yarıya verelim dedi sonra 250 veririm dedi 🤦♀️ bende en uygununu arıyorum cebimden ne kadar az çıkarsa kardır 🤦♀️😊
mjora tazeaane 😂 napsın kadıncağız bilememiştir bu kadar fazla olacağını 🤷♀️ maddi durumunu bilmiyorum ama parası yoktur belki 😊
BlueMoon Pitiko_baby diye bi sayfaya muslin li pikeli yaptırıyorum bi yastik,bi cirt cirtli kundak muslinden,puset minderi ve örtüsü Pikeli muslinli toplam 225 e yaptı cok güzel olmuş ve indirmde yaptı normalde 250 falandi
Esradgn3558 BlueMoon cırtcırtlı kundak nasıl bir şey canım 🤔 kundak aldım da fermuarlı aldım ben resmî varsa atar mısın
Niisanannesii Kelebekler babynest sepeti sayfasından yaptırdım. Çok güzel. Çok da ilgililerdi. Hatta ürün elime ulaştıktan sonra ödeme yaptım 🤗
SeymaK Kelebekler instagramda pahalı oluyo aslında hepsiburada da falan var uyguna ben de düşündüm araştırdım ama sonra vazgeçtim pusetin üstüne müslinle örterim minder de pusetin kendi içinde var gerek duyarsam alırım sonra dedim bakalım
Merve6521 https://ty.gl/qxzyp6qec Ben trendyoldan aldım canım çok da güzel geldi kumaşı minderi falan bebek atölyesi satıcının ismi
Duygu4444 Nilaylks çok pahalı bence oraya aynı ürünleri ayscolletiondan aldım çok ucuza bakın isterseniz
Nilaylks Duygu4444 dışarıda ki müslin örtülere bakarak ordan aldım çok daha kaliteli geldi ama puset örtüsü için bakabilirim teşekkür ederim ☺️
Esradgn3558 Kelebekler ben miucollectionn dan yaptırdım ve kumaşını falan çok beğendim şöyle bir model ama benim ki su yeşili hayvan desenli olan Böyle
Kelebekler Esradgn3558 site güvenilir mi daha önce İnstagramdan sipariş verdiğim bi şeyin içinden bambaşka bi ürün çıkmıştı o günden sonra hiç bi şey sipariş etmedim de
aannepandaa Kelebekler ben banndu dan aldım ama öle bildiğiniz puset örtüleri gibi değil. Bence daha şık duruyor. Penyeden pusetin üzerine geçiriyorsunuz ne açılma ne uçma. Aynı zamanda emzirme örtüsü olarakta kullanılıyor. Kalın ve ince olanları var bakabilirsiniz..
Derin2828 https://www.hepsiburada.com/babyjem-ana-kucagi-puset-ortusu-gri-p-HBV00000RG5SP?magaza=T%c4%b1p%c4%b1%c5%9f+T%c4%b1p%c4%b1%c5%9f 30 liraya aldım ben gayet güzel, oğlum olacak fiyonkunuda çıkardım mis gibi abartı fiyatlara gerek yok 3 ,5 ay anca kullanırız
KutsalAnnelik Kelebekler Ben enucuzbebekmarket ten aldım fiyatı gayet uygundu geldi ikisinide yıkadım ütüledim gayet iyiydi fazla teferruatlı kaliteli birşey istemiyorsan o siteden bakabilirsin
Ozlem23 Kelebekler bel destekli bişi var arkadaşıma yetmiş ki onlar yolculuk falanda yaptı yeter demekki gorucez 😁
Burcuckmk Kelebekler beecollection sayfasından bakabilirsin cok guzel bide tasarimci anne sayfasindan ben oraya yaptırdım
Kelebekler Herkese çok teşekkürler kızlar hepsine bakıcam kimi örtüler iki katlı Müslin gibi kimi de çarşaf gibi mislin tarzı olanlar daha mı iyidir acaba nefes hava geçirme açısından ☺️