Berenay Arkadaslar merhaba yardimci olursaniz cok sevinirim. Kanda gebelik testi yaptim ve hamile oldugumi ogrendm 2 gun sonra tekrar baktilar farkli bi hastanede deger ilkine gore dusuk cikti doktor dusuk yapicaksin dedi. Farkli hastanelerde degerler degisirmi yoksa dusukmu yapicam boyle birsey yasayan varmi cok korkuyorum
SedaUfuk54 Berenay ben yaşadım canım değerim düşmüştü adet gibi atmıştı vücudum ama o hiç belli olmaz canım geri yükselebilir de bekle canım benimki sağlıklı gebelik değildi o yüzden vücut attı sağlıklı bir gebelikse zaten tutunur canım bol bol dua et sen canım
Rojinn Berenay Benimde yüksekti sonra düştün beta .Adetle birlikte düştü sağlıksız gebelikler öyle oluyormuş canım hiç üzülme ben o olayın üstünde adet görmeden tekrar hamile kaldım.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Pcoslubiranne Berenay ben ayri hastanelerde yaptirmistim bariz baYa yukselmisti ama benim ilk degerim yuksekti senin zaten az cikmis.Kimyasal gebelik olma olasiligi yuksek.Sen yine 2. Gittigin hasTanede 2 gun sonra yine kan var degerler cok yakin birbirine.
Berenay SedaUfuk54 SedaUfuk54 farkli hastaneler belki farkli degerler cikarir diye dusunmustm ama umutlanmiyim kendimi hazirliyim o zaman:( cok tesekkur ederm canim cevapladigin icin
Berenay SedaUfuk54 kanamaniz ne zaman baslamisti peki ogrendikten sonra benim 5 gun oldu hala kanama yok seffaf uzayan akintim var sadece
Berenay Rojinn yaa allah bagislasin nazarlardan korusun . Benimde ilk gebeligimdi insallah saglikli bi gebelik yasarm tekrar cok zormus boyle seyler :(
GokceGenc Rojinn snnle aynıyız cnm bnmde aynı sekilde regliyyle attı vucudum kimyasal dedi doktorum ve ustune adet gormeden tekrar o ayki yumurtlamamda hamile kaldım 😊🙏
Flora34 Berenay merak etme bende kimyasal genelikten sonra hiç adet görmeden 20 gün sonra hamile kaldım. Kürtaj gibi korunmak gerekmiyor kimyasal düşüklerde
GokceGenc Berenay bnmde degerlerim dusmuştu cnm ve regli oldum ustune hemen hamile kaldım o ay bnm reglim 12 gun gecmşti 13. Gun regli oldum
Reyhankarabiber @Berenay Canm ilk beta sonucun kaçtı ikincisi kaç ? Bi de 2 gün de bir takıp yaptırmak lazm ama aynı hastane yaptır. Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini lütfen olur mu? Daha 2 gün önce burda okudum bir bayanın da düşmüş betası ama sonra yine yükselmiş inşaallah sizin de öyle olur 😊
Berenay Reyhankarabiber Reyhankarabiber ilk 58 di iki gun sonra farkli hastanede 49 cikti :( 2 kat artmasi gerekirken dustu ilk baktirdigimda adete 3 gun vardi. Ya bilmiyorm insallah yukselir knamamda yok insallah farkli hastane oldugu icin oyle olmustur bayram girdi araya pzt. Gunune kadar baktiramam bidaha :(
Reyhankarabiber Berenay kendini çok yorma yine de çok fazla bi düşüş olmamış üzme kendini inşaallah hastane hatasıdır pazartesi günü baktirinca haber ver olur mu bayram neşesi ile gelir inşaallah bebeğin 😊 benim de ilk sonucum 59 du geç dollenmeymisim
Berenay Reyhankarabiber bi umut yine bekliyorm dua ediyorm baska yapcak hic bisey yok cunku cok sagol canim moral verdigin icin mutlaka haber veririm
Berenay Pcoslubiranne pztsi gunu son yaptirdigim hastanede tekrar yaptircam egerki knamam olmazsa evet benim biraz dusuk gec dollenme diye umut etmistm ama umutlarm azaliyo
Berenay GokceGenc rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin canim nazarlardn korusun insallah bisey olmaz benimde bebegime :(
Akyuz56325 Berenay mecbursun canım benim bebegin ve kendin için benim bu 3.gebeligim düşük tehlikem var kaynanamlar birlikte yaşıyorum suan mecbur uzan ve dinlenmek zorundayım
SedaUfuk54 Berenay bunu gebelik diye düşünme canım kimyasal gebelik oluyor doktorlar bunu gebelikten bile saymıyor yani canını sıkma bol bol dua et canım herşeyin bir vakti zamanı vardır 😘
Berenay Akyuz56325 Akyuz56325 allah korusunn yaa kendini hic yorma canim rabbim sana bagislasinn insallah.
Akyuz56325 Berenay benimde mesela ilk beta hcg değeri 22,08 cikmisti 6 gün sonra yaptim 792 cikti şimdi ise 2881 cikti benimkisi senden de düşük çıktı kananam geldi uzandim dinledim kesildi doktora gittiğimde yerleşme kanaması dedi ve şuan 5 haftalık
Berenay Akyuz56325 bana direk kimyasal dediler sinirim bozuldu hayir yani bu kadar net konusuyolar bide 2 gundur aglamaktan mafoldm artik tutunacagi varsada tutunmaz heralde :(