Babyyyymother Prenses21 evet gidecegim benim gebeliğim riskliydi serklaj oldum ondan dolayi biraz bekledik bakalim insallah hayırlısıyla olurum ağrım fln olmaz
September_ Prenses21 ben de 21immm🥰 oğluşumuz olacak bizim de. Etrafımda 4 tane hamile daha var hepsi erkek 😄
Mom8899 harece Nurssss serenty_123 Bilemedim, ikinci doz için gidip sormak gerekir o zaman. Teşekkür ederim bilgileriniz için 🌸
Nehirimmm06 Flzhvva benimde o zamana verdi canım riskli hamileliğim o yüzden sana geç yapalım dediği sağlık ocağı
serenty_123 Mom8899 banada tek doz vuruldu 2019 da hamilelik geçirmiştim oyuzden tek doz yeterli dediler
Busra24 Prenses21 bende burdayım kızımdan sonra oğluşumu bekliyorum inşallah ayrıntılı için gün bekliyoruz 🥰
serenty_123 Mom8899 bana vururken söyledi ebe aile hekimide aslında en çok bebek için vuruyoruz bağışıklık kazansın diye dedi oyuzden bi doz yeterli dendi sanirim
Mom8899 serenty_123 İşte bende onun için emin olmak istiyorum, hani daha önceden vurulmuş tekrar vurulmak ya da vurulmamak bebeğe zarar verir mi ondan korkuyorum 🤷🏻♀️
serenty_123 Mom8899 önceki gebelikte en son 2017 de ise giriş için vurulmuştu tetanoz ondada aile hekimi tek doz yeterli demişti Şimdi yine aynısı söylendi sizde sorun tabi onlar daha doğru bilgi verir