Ktugce Yuceroglu hayır konuşmadık. Bizim doktor pek konuşmuyor pek bilgi vermiyor 10 dk da içeri girip çıkıyorum ☺️
momsboys Yuceroglu 26+6 oldum bugun aksamları reflü şikayetim cok oluyor. doktor kontrolum haftaya cuma en son 24+6 da gittim 33 cm 840 gramdı😍 şeker yüklemesi yaptırdım şekerde çıkmadı allaha şükür. halsizliğim burun tıkanıklıgım çok oluyor ama eskiye göre daha iyiyim
Yuceroglu momsboys burun tıkanıklığı burun kanaması ve sırt ağrısı benim de bunlar klasik oldu🙄 inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🌼
Nuray11 25+4 hiç kilo almadım ve bazen hamile olduğumu bile unutuyorum çok az bi göbeğim var kda elbise giyince gözükmüyo gibi geliyo Haftaya kontrolüm var bakalım boyu kilosu neymiş☺
Mnssss Yuceroglu Çıkar inşallah canm sağlıklı olsunlar inşallah bebislerimiz her bebek farklı çok takmamamiz lazm kg boy alırlar inşallah 🤗
Mavita27 Yuceroglu 26 haftalık en son gittiğimde 720 gr dı bebiş şeker testi yaptırdım sadece bazen hareketleri çok net hissediyorum bazen yavaşlıyor normal mı acaba