Yasemnnnnn Yuceroglu 26 haftalığız geçen hafta gitmiştim 700 gram kızım her şey yolunda şükür şeker yüklemesi yaptım sonuç temiz ama böbrek rahatsızlığı varmış o biraz sıkıntı veriyor
Yasemnnnnn Yuceroglu benim böbrekte kum varmış onu atıyorum bide enfeksiyona bağlı şiddetli kasık ağrısı ve yanma 🙄
Yuceroglu Fatmatt bizim de 22 de 530 du. genetik olarak yapınız küçükse o yüzden de olabilir. Doktorunuz iyi dediyse sıkıntı yok bence😊
Ktugce Haftada gittiğimde 550 gramdı şimdi 25+5 teyim bir hafta sonra kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş🥰
Ktugce Yuceroglu tamam , siz de haber edin☺️Boyunu öğrenebildiniz mi bizim doktor söylemiyor daha doğrusu hastane şartları kötü biraz ☺️
Yuceroglu Ktugce yok bu sefer söylemedi. Kemikleri iri dedi. Bir tek 😁 Gidince sorayım. Ekstra olarak doğum şeklinizi falan konuştunuz mu hiç ?
Ktugce Yuceroglu hayır konuşmadık. Bizim doktor pek konuşmuyor pek bilgi vermiyor 10 dk da içeri girip çıkıyorum ☺️
Aysn0232 Yuceroglu bende 26±2 de gittiğimde 1143 dedi çok şaşırdım okadar olacağını tahmin etmemiştim😅🥰
Eski9 Yuceroglu Bugün kontrolümüz var inşallah 🥰🥰 25 haftalık olduk geçen hafta salı günü detaylida 680 Gr 29 cm di.