Omay0707 https://resimyukle.io/6VOx1s3T2u.i Kızlar testime bakın 4 gün var bata normal gebelik testi silik cizgi görebiliyormusuz
Buketkucuk Omay0707 evet çizgi görünüyor ama çok silik ya çok yeni bir gebelik ya da testiniz bozuk bence kan testi ile kesinleştirin
Denizyildizii Omay0707 ben gürüyorum hayırlı olsun🤗 idrarın damlatıldığı yerden tiksinen biri vardı o aklıma geldi şimdi bakınca😂😂😂
Elifdikel Omay0707 benimde reglime 5 gün kala böyleydi 31 çıkmıştı değerim inşallah sizinde çıkar kanda
Durunbigeldim Omay0707 var canım istersen bi erken gebelik testide yap. Benimde adete 4 gün kala çıkmıştı adet günümü bekleyip kan verdim
MelisaMila Omay0707 100ün altı çıkar bence. Daha regl tarihin bile değilmiş. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz 😊
nurbebek01 Omay0707 benimkide böyle bir çizgi çıkmıştı 40 felan cıktı 4 gün sonra tekrar gittim kan verdim 540 çıktı sonraki diğer haftada keseyi gördüm
Denizyildizii Omay0707 büyük ihtimalle değildir. Siz bi kan tahlili yaptırın 100 ün altında çıkar büyük ihtimalle