seyram Nofa yaaa çok istiyorum gerçekten benimde son 2 ayım kaldı inşallah bende bu günleri görebilirim🤗 Ama ben hamileliğe öyle alışmışım ki doğumdan sonra hamile olmayacağıma inanamıyorum bile 😁
seyram Mrvgl gelmiş geçmiş olsun canım ama bak başardın ne kadar zor olursa olsun kalktın altından Allaha çok şükür o gücü verdi sana bundan sonra bebişlerle keyfinize bakın 🤗🌼
seyram Nofa yaaa geçer o ya korse kullanıcam bende sen de kullanıcakmısın korse? Korse hamilelik göbeğini içeri gönderiyormuş
en_guzel_emanetlerim Ayy gözün aydin maşallah sana baya güçlü dayandın sağlıkla büyüt canım bebişini darısı başımıza inşallah bizim içinde kokla mis kokusunu 👼💕🧸
KMerveK Nofa dün geceden beri takip ediyodum sürekli siz doğurunca ben bile rahatladım çok acı çektiniz Allah bundan sonra hep tatlı günler göstersin evladinizla
3MelekAnnesi3 Nofa cok sevindim yaa yorumlarda aklıma geldiniz tek tek sizi aradım gercekten cok sukur saglıkla büyütün miniğinizi 🤲
seyram Nofa aynen kuzum korse deneyimini bizimle de paylaş da daha önce bende hiç korse kullanmadım çünkü hangisi rahat olur hangisi olmaz bilmiyorum pek 😳🙄🌼