Seherfkni Nofa Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Müsait olduğunuz bir zamanda hastane ve doktorlar ile ilgili bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Bende orda doğum düşünüyorum. Umarım memnun kalmışsınızdır. Sütünüz geliyormu
Nazlideniz91 Nofa Maşallah çok sevindim bu haberi bekliyordum 🙏🥰 Hayırlı evlat olsun inşallah. Allah analı, babalı büyütsün 🌹
Sonfeyz Nofa Gözünüz aydın. Gecmis olsun, zor oldu ama sonu iyi olsun insallah bebeginizinin ve sizin sağlığınız yerindeyse unutacaksınız bu acıları. Allah size de bebeginize de sağlıklı güzel bir ömür versin.
Kumral5 Ay okuyunca ilk dogumum geldi gozumun onune bende normal yaptim uzun surmustu acilmam milim ilerliyodu tek fark benm kendi sancilarimdi kurtulmussunuz ne guzel Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsn gozunuzaydin 🌺
shryldrm Nofa ay ya rabbi şükür doğurdum yazını bulmaya çalıştım ne kadar zorlamışlar seni 🤦♀️ Çok şükür ama ne güzel günde Doğum yaptın ❣️
Mrvgl Nofa Yorumlarda arıyordum, gördüğüme sevindim. 😌 🌹 Ben de sabah 05 10 da yaptım doğumu çok korkunçtu bir daha normal asla. 😉
seyram Nofa yaaaa çok şükür canım çok şükür valla 2 gündür beklediğimiz an buydu işte. Bak herşey bitti artık bebeişinle güzel günler seni bekliyor darısı başımıza olsun inşallah 🌼❤️🦸♀️🦸♀️🦸♀️🦸♀️
seyram Mrvgl gelmiş geçmiş olsun canım ama bak başardın ne kadar zor olursa olsun kalktın altından Allaha çok şükür o gücü verdi sana bundan sonra bebişlerle keyfinize bakın 🤗🌼
seyram Nofa yaaa çok istiyorum gerçekten benimde son 2 ayım kaldı inşallah bende bu günleri görebilirim🤗 Ama ben hamileliğe öyle alışmışım ki doğumdan sonra hamile olmayacağıma inanamıyorum bile 😁