Minerva26 Betul_sn merhaba, 32+3üz artık ağırlaşmaya başladım. Zorlanmalar gece uyuyamamalar aynı şekilde. Sizin nasıl?
Esrujj Betul_sn 12. Haftamdayım kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim dün iğne vurulmaya başladım😑 açıkçası biraz sarstı ama bebeğime bişey olmadan öğrendik inşallah hayırlısı olur😊 sizin nasıl gidiyor
Msd26 Betul_sn 29 + 5 olduk izinde evdeyim. Gebeliğin ilk 20 haftası cok kötüydü suan gayet güzel agrı sızı onları takmıyorum:) sizin nasıl gidiyor kaç haftalıksınız nereye gidiyorsunuz kontrole
Betul_sn Minerva26 Yaa evet çok sevindim böyle olmasına ilk gebeliginzmi? Batıkent ümit e gidiyorum sen
Betul_sn Esrujj Hayırlısı olur inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok şükür ki erken müdahale edlip tedaviye başlanmış 😍
Goncaaam Betul_sn yarın 10 haftalık olucaz şimdiye kadar bulantım yoktu bugun halsizlik ve bulantım var yediğimden tat alamıyorum
Betul_sn Cidemkisa Evet ya bu zamana kadar çok hızlı geçti ama benimde öyle 33+2sanki hiç geçmiyor vakit hangi hastaneye gidiyorsunuz