Soe Nurrrilk1616 kasıklarım ağrımaya başladı sürekli oraya tepen bir oğlum var ondan heralde. Bi de iştahım açıldı 🥴 onun haricinde şükür iyiyiz 23+3 olduk
Bsydz Kalça ağrısı ve çatı ağrısı haricinde herşey normal özellikle sabahları yürüyemiyorum resmen gece sağımdan soluma dönemiyorum 🤦🏼♀️
Gamzeakd Nurrrilk1616 iyiyiz çokk şükürr hareketler tavan yapmış duurmda . Geçen hafta kramplarım vardı magnezyumu arttırdık. Çok şükür geçti. 23 haftalığız bugün 🥰 haftaya randevum var eşiğim aşağıdaydı inşallah düZelmiştir. Şeker yüklemesi var birde 🌸
Sbhtzmn Gecen haftaya kdr herşey yolundaydı bir kere mide bulanması hassasiyet agrı kanama yaşamadım, açıklıgım var serviks boyu sınırda işi bıraktım yatak istirahatindeyim tek istedigim bebegim vaktinde saglıklı dogsun insallah 🌸
Damlarslaaan Demetslt bir kere sanırım geçen hafta detaylıya gittiğimde öğrendim boynunda kordon dolanması var dedi doktor kadındı doktoruma gidemedim henüz
Demetslt Damlarslaaan bizde de tek kat. 17. Haftada renkli ultrasonda gördük bizde gecen hafta detayliya girdim hala boynundaydi hareketlerini takip et dedi doktorum
Nazli_01 Benımde bel agrısı dısında hersey gayet guzel gıdıyor. Elhamdülillah. Rabbım cumlemıze hayırlı dogumlat nasıp eylesın.
Momandbabyy Nurrrilk1616 Çok iyi gidiyor çok şükür. İştahım açıldı her hafta yaklaşık 1 buçuk kilo alıyorum bu biraz kötü oldu tabi🥴😄🙏