Minikoocum asyahumam dene bir şansını zaten içine.sinmeyecek olumsuz birşey derse sakın korkma hazırlıkli.gt en kotu medikanada tekrar cektrrsiniz ücretleri iyice abarttı medikana malefes😂
asyahumam Minikoocum O da olabilir canım iki kere bakılmış olur zaten ücretsiz diğeri 🤔 dediğinn gibi başka seçenek yok ya arttıkça artıyor fiyatlar 🙄😂
Minikoocum asyahumam valla ben öyle oldu teyzeme öyle olmuş arkadaşıma aynı oldu birde bende önce çkn iki kişiye böyle oldu inanın ufacık çocuktu detaylı adı üstünde 10 dk en fazla.surdu Kayseri’de ki.tek tek damarlara kadar saydı parmak ölçümune kadar Sivas’ta malsf rezillik seçenek yok
asyahumam Minikoocum evet çok da kısa sürüyor yani bunu keşke şikayet etseler de düzgün doktorlar baksa şu detayliya, nasılsa özel var diye devlet ve üniversiteler umursamıyor belki de
Bilge58 Minikoocum Kayseri de nerede yaptırdınız acaba neden olmasın o riske girmek istemem bende 🙃 Sivas’ta hangi dr takip ediyor gebeliğinizi
Minikoocum Bilge58 Kayseri’de perinatolg prof Mustafa basbug yaptı 500 TL 45 dk.surdu burdada Gültekin.beye gidiyorum bakalm doğum yaklaşıyor hayrlisyla🤲🤲
asyahumam Bu arada Medicanada ayrıntılı için eşi içeri alıyorlar mı bilen var mı ? Her yer alıyor Medicana almıyor eşim üzülüyor bayağı keşke girebilse
Anneballari58 Minikoocum cüde özel muayne için ücret ödediğinizde eşinizle giriyorsunuz canım savas beye girdik biz
asyahumam Anneballari58 canım detaylı için sormuştum ben de detayliyi üniversitede mi yaptırdın sen memnun kaldin mi
Esma1453 Anneballari58 merhabalar bende Savaş beye gidiyorum detaylıya da bakıyor mu, memnun kaldınız mı, ücret nedir son olarak😊
Anneballari58 Esma1453 merhabalar yok kendisi bakmıyor yani her muaynesinde bakıyor aslında detaylı bi şekilde büyüdükce bebek ama o raporun düzenlenmesi için radyolojiye gitmek lazımya bir seferlik yönlendiriyor oraya ücretsiz olarak bakıyorlar çıkan raporu savas bey değerlendiriyor yine 😊
Pelin-1 Ben detayli icin uniye gidicektim ama asistanlar bakiyor denince tedirgin oldum😔😔ozellikle ikizlere hamileyim riskli oldugu icin uni daha iyidir diye orata girmek istiyordum suan cok tereddute dustum😔😔