NefesDeniz Gizemis Ama gerçekten azıcık abartı geliyor banada ki arkadaşımızın dediği gibi o zaman tv bile izlememek lazım..sabah programı izlerken bile insanın canı bir sürü şey çekiyor her programda yemek tarifleri dolu keza reklamlar aynı şekilde. Bir tane yeşil elmanın tanesi 1 tl dir sanırım kalkıp siz et yazmamışsınız ☺️
Nelmali NefesDeniz a101de hep var her yerde de mutlaka a101 var yani ulaşılması imkansız bir sey değil bir tane alsan zaten gununu kurtarır bu da alınamıyorsa çocuğu nasıl bakacaklar 🙈
Gizemis Asyakuzusu evet benimde canım bazen ilkokulda yediğim patatesli sandviçin tadı aklıma geliyor Ne alakaysa 😂 nerden bulayım ben onu
bukabu Gizemis ya seninle aynı seyleri cekiyoruz resmen aynı patatesli sandvc tadı gelirdi ağzıma cinsiyet erkek mi :)
Nelmali Gizemis yemek yerine bile yiyebilirim o kadar güzel ki gördükçe düşündükçe ağzım sulanıyor evden eksik edemiyoruz 😍😂
NefesDeniz Gizemis Tabikide öyle mevsiminde olmayan bişi yazmamışsınız pahalı bir şey yazmamışsınız o nedenle üzülmeyin☺️
merimerii Gizemis sabah yemiştim, görünce yine canım istedi yiyeceğim şimdi 😂 öncesinde de çok severdim hamilelikte iyice yemeye başladım ben de, 9 aydır en çok tükettiğim şey resmen.
NefesDeniz Nelmali Aynen öyle canı çeken herkesin rahatlıkla alabileceği bir şeyden bahsetmiş arkadaşımız. Ve sizinde dediğiniz gibi bir tane elma alınamıyorsa bebeğe nasıl bakılacak👏 gerçekten en fazla 1 tldir tanesi
Hiranurecrin Gizemis Eşime telfon açtım yeşil elma almadan gelmiyorsun eve didim😂😂 Bu arada çok teşekkür ederim🥰
Gizemis bukabu ayyy şuan 10+4 deyim. Doktor 12 de ikili test için gel dedi. Ultrasonda söylermi acaba çok merak ediyorum 😇 sizin erkekmi maşallah😇
bukabu Gizemis evettt bn 2li de öğrendim hangisi olursa sağlıklısı ve hayırlısı olsun hepimize insallah🌸
Fetfet Burda cani cekenler herhalde tvye instagrama falan da bakmiyordur cunku heryer de yemek reklamlari yemek paylasimlari dolu,burda duyar kasmaya gerek yok yani 😂