Berraeray1 Melihakaya eşim jandarma olduğu için Oyak indirimi ile 1600 TL canım her şey içinde Pofudukk82 iyi sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🏼
Pofudukk82 Berraeray1 benim eşimde de varikosel çıktı çok araştırdım microcerrah i daha iyi oldugunu ögrendim ama bizim daha sprem sonuçları çıkmadığı için doktor hiç bişey demedi
Hayal-123 Gulsumm32 merhaba canım bizde olduk ameliyat ama şimdilik daha bisey yok acaba doktor size ilaç felan önerdi mi
Eylul1987 Gulsumm32 bizim doktorumuz ameliyattan 3 ay sonra kullanın takviye demişti. size doktorunuz ne önerdi
Beyzali Berraeray1 merhaba benim esimde oldu mikro cerrahi degil normal acik amelyt oldu sonra dort ay bekledik bebek icin ama sperm sayisi iyi idi ama hareket ileri hareket az die beklemek istemeedik tup bebek yaptik:)
Gulsumm32 Hayal-123 doktor vermişti eşime my potens diye bir ilaç kapsül yani bitkisel size ilaç vermedi mi doktorunuz
Hayal-123 Gulsumm32 verdi canım bize de sperra diye bir ilaç verdi ama onu da pek kullanan yok galiba
Emsare Benim eşim de normal oldu, o ara araya sorunlar girdi bu kez korunduk. Korunmadığımız ilk ilişki de hamile kaldım :) darısı başınıza
Gulsumm32 Hayal-123 doğru yazmışım canım adını var öyle bir ilaç cam kutuda böyle içeriği bütün vitaminlerin hepsi var içinde ama sizin doktor onermemis size o ilacı
Gulsumm32 Hayal-123 inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin ederim dua benimde 5 yil sonra oldu