Berraeray1 Hanımlar aramızda eşi varikosel ameliyatı olan var mı? Varsa hangi yöntemle ameliyat olgunu mikrocereahiyle mi oldu yoksa normal mi lütfen yardım eşim ameliyat olacak 😥
UralAybars0921 Berraeray1 benim eşim oldu tatlım. Özelde ameliyatını microcerrahi ile yaptırdık. Devlette micro yokmuş
ozlemprlk16 Berraeray1 benim esimde mikrocerrahi yöntemiyle oldu 2.ayda hamile kaldım mikrocerrahi daha iyi arkadaşımın kocası normal oldu gecen sene ocakta hala bisey yok
Smk Berraeray1 benim oldu 15 gün once normal oldu gayet iyi oldugunu soyledi bu işte iyi bir doktora olduk
UralAybars0921 ozlemprlk16 Aynen doktor da bize öyle dedi. Microcerrahi ile damarın en sorunlu yerini görüp başarılı bir şekilde halledebiliyormuş
sezcag Benim eşim oldu mikrocerrahi yöntemiyle olmadan önce 1 seneden fazla denedik gebelik olmadı allaha şükür olduktan sonra hamile kaldım. Doktoru iyi seçmek lazım diğer türlü farklı sorunlara yol açabiliyormuş. Sen hangi şehirdesin canım
UralAybars0921 Berraeray1 canım microcerrahi yöntemini devlettekilerde olmadığı için öyle demiştir. En sağlıklısı o. Ben ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım.
sezcag Berraeray1 mutlaka başka bir doktora daha gidin canım tek doktorla kalmayın belki o sisteme hakim değildir yapamıyodur bilemezsin ki
ozlemprlk16 Berraeray1 canim devlette yapmıyorlar diye biliyorum benim esim ozel de oldu adam bize 6 icinde gebelik olur muhakkak dedi hatta biz 2.ay eşimi kontrole goturdugumuzde bi gelişme yok mu demisti meğer hamileymisim ben o zaman
Berraeray1 UralAybars0921 kuzum bizde özel hastaneye gidiyoruz devlette değiliz bizim doktor ürolojinin en basit ameliyatı dedi
Hayal-123 UralAybars0921 merhaba canım benim eşimde ameliyat oldu acaba doktor size ilaç felan yazdı mı
UralAybars0921 Berraeray1 aynen öyle ürolojinin en basit ameliyatı.Ala ala özel olmasına rağmen micro dememesine şaşırdım. Bence tek doktorla kalmayın. Araştırın. Biz de iki doktora gidip karar verdik
Berraeray1 ozlemprlk16 kuzum bizim doktorda özel hastanede ameliyatı özelde olacak doktor bize mikrocerrahi para işi ben yıllardır yapıyorum sünnet ettiğim akşam bisiklete biniyor diyor 😂
Eylul1987 Berraeray1 bence o doktorda yapmayın normal olan ameilyatta daha büyük bi kesik oluyo geçmesi de biraz daha zor. normali artık çok az kişi yaptırıyo. özelde yaptırıyosanız kesinlikle mikrocerrahi ile yapın.
Berraeray1 UralAybars0921 daha önce de 2 doktora daha gittik biri ameliyat dedi biri dememiştir ileri hareketi %5 çıkmıştı başka bir hastanede başka bir doktorun tavsiyesi üzerine gittik çok yakın ve sıcak kanlı bir doktor yaşı da var işinin ehli gibi duruyor o bizden sperm tahlili istedi orada Ki tahlil ileri hareket %0 çıktı doktor ameliyat farz dedi ve diğer hastanelerde sayısı belirsiz test verdi hiç biri bu kadar detaylı sonuç vermedi sayısını morfoloji pH ve hareketli hareketsizdi bu tahlil hepsine bakmış tek tek
UralAybars0921 Berraeray1 zaten sperm testlerinde saydıkların çıkıyor canım. İçinize sindiyse doktorunuz, orada yaptırın. Bize de micro cerrahi yöntemi çok mantıklı geldi. Onu olsun dedik. İnşallah sağlıkla ve çabucak geçer ameliyatınız😇
Berraeray1 UralAybars0921 inşallah canım biz doktora söyledikte işte mikroyu doktor onun içim gözüne gözlük takıyor farklı bir şey yok dedi 😂 Allahım utandırmasın 🤲🏼
vuslatim34 Berraeray1 afrasil bu arkadaşın eşide mikrocerrahi ile olmuş 1 sene geçmiş ama henüz hamilelik yok . Nasip işi birazda Allah hepimize nasip etsin