Gamzeasaf21 Bende bugün oldum 18 haftalığım 2.dozu da 29 haftada vuracakmış yan etkileri oldu mu sizlerde
belisslinaa Gamzeasaf21 bebeği hissediyor musunuz? Bende 18 haftalığım bana bebeğin hareketlerini tam hissedince gel dedi 20. Haftada
Gamzeasaf21 belisslinaa hayır bende hissetmiyorum ama doktorum dedi bi sakıncası yok 16 haftadan sonra vurulabilir
serenty_123 Tek doz vurulucakmis banada 20 haftalık ken vuruldu ilk gün çok ağrıdı şişti hatta şimdi de kaşınıyor aşı yeri
Yasemin0728 Decucude ben bugün olucaktim canım 19+2 haftalığız ama iğne kalmamış sağlık ocağında haftaya pazartesi gidicem
leyla_ok Decucude 20+1 haftalığız.Gittigim hastane de yaptıracağım doktorum 28/29 hatta 30 da olabilir tek doz yaptır yeter dedi.☺️
Thutik Decucude ilk dozu 21 haftada, ikinciyi bugün oldum 25+5. Ilkinde pek bir şey hissetmedim umarım bu da öyle sonuçlanır 🙏🏻
Esen3535 HabibeKaraca benmde cok ağrımıştı ilk gün ağrımadı ama birgün sonrası kolumu kaldıramadım eşim kaldırmaya çalışmıştı ağlamıştım ağrıdan 1hafta sonunda gecti