Betlgkcee Gizemvencoglu ben bütün kiloyu 28.haftadan sonra aldım özellikle 30 haftadan sonra şuan 35 haftada yım 20 kilo aldım rekora doğru gidiyorum su icsem kilo kilo aliyorum doktor ödemin çok fazla var diyor ellerim ayaklarım çok şişti
Gizemvencoglu Betlgkcee evet son aylarda da ödem sıkıntısı oluyormuş belki o aldığınız kilolar yağ değil ödemdir dikkat etmek lazım tuzu kestiniz mi ödem için aldığınız bi önlem var mı ?
Betlgkcee Gizemvencoglu tuz hiç tuketmiyorum bol su içiyorum ayaklarım yüksekte yatıyorum ama değişen bişey olmuyor bacaklarimi tasiyamiyorum artık buyuzden dışarı bile çıkmıyorum 38 numara gidiyordum şimdi oldum 45 galiba eşimin terliklerini giyiyorum😁
Gizemvencoglu Betlgkcee olacağı varsa oluyor demek ki allah kolaylıklar versin inşallah az kalmış dayanın 🙈☺️
Derinsuveannesi Gizemvencoglu aynen canim bence kisiden kisiye degisiyor bnim arkadasimla ayni haftalardayiz o gayet oturdumu bir ekmegi goturuyormus mesela
Gizemvencoglu Derinsuveannesi maşallah ben götürsem nolcakmış demek ki dikkat etmeme rağmen alıyorsam 😅😅
SengulEkremzl Hamileligimin 30 haftasina kadar her ay 1 yada 2 alirdim 30dan sonra controllerm 2 haftada bir oldu her iki haftada 2 kilo aliyorum 😂 ve yediklerm ayni seyler
Gizemvencoglu SengulEkremzl siz de artış olmuş son aylarda ödem de çok oluyor belki yağ değilde su tutuyordur vücudunuz ☺️ Sağlıkla kucaklayalım da gerisi önemli değil tabiki bekleyip görücez 🤗🤗
SengulEkremzl Gizemvencoglu aynen canim ayaklarm ve ellerim birden bire cok sismeye basladi ve asiri derecede uyusma oluyor
Esesli Gizemvencoglu 30lu haftaları Bayram’a denk gelenler daha çok kilo alabilir bence 🤣🤣🤣 malum baklavalar sarmalar
Mavisonsuzluk Gizemvencoglu ben normal devam ediyo canım 1 ayda 1 kilo almışım ama 34 35 haftalardan sonrası çok alınıyormuş onlarda ödemdir bence🤗
Mehtap03 Gizemvencoglu ben 32 haftalığım fakat değişme yok sanki midem küçülmüş gibi çok aç hissedip yicem diyorum 1 2 lokma alınca çok doydum diyorum anlamadım bende 🤷🏼♀️