Kubra50 Şu an 35 haftalığım bugün kontrolüm vardı doktor bebeği 37 de alırım dedi kilosu 2600 dedi 2 hafta içinde biraz daha kilo alması için ne yapabilirim
Hatice68 Kubra50 canim 35.haftamda bende gittim 2500 dedi 36 ya girdim dun gittim 2800 olmus muz kaşar bide pekmez kilo aldırıyor bi haftada 300 gram almis
Gul_meftun Kubra50 bende 35 +6 yım ve benimde 4. Sezaryenim olacak. Aslında ben doktordan talep etmiştim 37. Haftada alınsın diye ama olmaz 38 haftada alırım dedi şu anlık bi sıkıntı görünmüyor o yüzden bekleyebilirsin dedi. Allah yardımcımız olsun inşallah diğer sezaryenleriniz zor muydu.
Kubra50 Emineyigit daha önceden 3 sezeryan dogum yaptığım için bu dördüncü sezeryanım daha fazla bekletemem dedi doktor
Kubra50 yasemin333 3 sezeryan doğumum olduğu için buda dördüncü sezeryanım olacağı için daha fazla bekletemem dedi
Kubra50 Hatice68 34.haftada 2370di kilosu bugün 2611 olmuş kilosu 1 haftada 300 grama yakın kilo almış
Hatice68 Kubra50 benimki de öyle kuzum ben cok şaşırdım önce 2 haftaya bi 300 gram alıyordu şimdi haftada akmış baya mutlu oldum bende muz ye günlük 1 veya 2 kaşar peyniri kesinlikle tavsiye ederim bide pekmez iki kaşık 3 kaşık içebilirsen iç tosba kilo alsın annesi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım 😍🥰
Kubra50 Gul_meftun yok hiç zor degildi Doğumdan bi kaç saat sonra ayağa kalktım çocuğuma kendim baktım inşallahhhhh buda öyle olur
Kubra50 Gul_meftun benim kız aşagıda durduğu için daha fazla tutup seni ve bebeği sıkıntıya atamam dedi o yüzden 37+1 de alacak
Gul_meftun Kubra50 benimki de aşağıda hele bu aralar aşağı çok baskı yapıyor ve sürekli idrar var hissi oluyor. Hayırlısıyla gelsin kolay doğum olsun. Buradan bilgi verin lütfen. Sizin için dua edeceğim
Kubra50 Gul_meftun canım nasılsın bebiş nasıl ben Cuma günü Doğuma giriyorum kızım 3 kilo oldu senin bebiş kaç kilo oldu
E-K-D Kubra50 Kefir, soda, kaşar peyniri, ananas , günde 2-3 yumurta ve bol peynir yiyerek ben 3-4 günde 200gr aldırdım bebişe deneyebilirsiniz
Gul_meftun Kubra50 teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız. Nasipse bende cuma doğuma giriyorum.tam 38 haftalık oluyor 36+6 da 3500 dü perşembe son kontrolüm bakalım ne kadar olmuş. Rabbim ikinizede sağlıklı doğumlar versin