Erva4104 O kadar mutlu oldum ki rabbim evladiginizi bagislasin bir omur onu muhafazs eylesin cok duygulandim darisi bizlerin basina
Hasibe123 Neslihan1903 maşallah canım gözün aydın. Solunum sıkıntısi yaşadı mı bebiş yoksa ciğer geliştirici iğne vuruldun mu
Hkbra Neslihan1903 hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüzaydın 🙏🙏💐💐💐 sizinde şeker vardı bebeğinizin ve sizin genel durumunuz nasıl bi sorun yoktur inşallah 🙏
Gkcgkc Neslihan1903 çok sevindim Sağlıkla büyüsün 😊 sizde de şeker vardı şeker takibini yaptılar dimi sütünüz geldi mi hemen beslenmesi gerekiyormuş şeker varsa 😆😆🥺🥺😇
papatyasever34 Neslihan1903 Yaaa çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah gözün aydın 😍😍❤
Aiteh Neslihan1903 çok şukur canim . HAYIRLI olsun. Darisi bize Artik. Bi sorum olucakti erken dogum riskin varmiydi? Acaba ?
Kahvela Neslihan1903 gözün Aydın rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin 🤗 bi kaç posta denk gelmiştim size gebelik şekeriniz de vardı sanırım kendinizi iyi hissediğiniz de geçti mi geçmedi mi onu da günceller misiniz 🐣
[silindi] Neslihan1903 Allah Allah su gelmesi Bi anda istemsizce oluyo diye biliyorum idrar sanki daha yavaştır ona göre
Huri54 Neslihan1903 ya canım benim gözün Aydın rabbim sağlık sıhhat versin güzel günler versin ailecek size💙😍😍