NefesDeniz Neslihan1903 Yaaa burda resmen artık tanıdığım insanların doğuruyorum demesi beni aşırı mutlu ediyoooorrrrrrr🥳🤩🥳 Neslihancım hayırlı doğumlar diliyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin🌸🙏🏻
mrskorkut Neslihan1903 Ayyyy günümüz de aynı Canım benim maşallah sağsalim gelsin poncigin maşallah 🥰😍🧿🧿
aannepandaa Neslihan1903 maşşAllah MaşşAllahh.. hadi hayırla uğurla bereketle gelsin.. bizede dua et bacım.. bir avazda doğurup kavuşalım.
Aiteh Neslihan1903 ay girip ipucu verip çikiyo kız dogurmuştur şimdiye. 😊♥️ Rabbim saglikla hayirla eline Almayi nasip etsin
Mom2525 Neslihan1903 ay masallahh maşallah gerçekten sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin kialmissinizdir inşallah çok şükür bildiğim kadarıyla karıştırmiyorsam zor bir hamilelikti sizinki Allah evladinizla mutlu mesut sağlıklı olmanızı nasip etsin
Nesliii06 Neslihan1903 sağlıkla kucağına al haberdar et bizi yine belki de doğum yapmışsındır şimdiye🥰🤲
Neslihan1903 Doğdu arkadaşlar bebeğim normal doğum yaptım şükür 35+6 boy 50 santim kilo 2540 yanımda yatıyor şükür
Buketkucuk Neslihan1903 eğer tutamadıysanız bardaktan boşalır gibi geldiyse ve gelmeye devam ediyorsa suyunuzdur ama bir anlık geldiyse devamı gelmiyorsa ve biraz geldiyse idrarınızı kaçırmışsınızdır
Hkbra Neslihan1903 hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüzaydın 🙏🙏💐💐💐 sizinde şeker vardı bebeğinizin ve sizin genel durumunuz nasıl bi sorun yoktur inşallah 🙏
Kahvela Neslihan1903 gözün Aydın rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin 🤗 bi kaç posta denk gelmiştim size gebelik şekeriniz de vardı sanırım kendinizi iyi hissediğiniz de geçti mi geçmedi mi onu da günceller misiniz 🐣