Beyzan Neslihan1903 bence cistir diye düşünüyorum ama inşallah suysa da cisse de sağlıkla gelsin bebiş inşallah 😍
Mutluuyuvaa Sizinle aynı dönemlerde hamile olduğumuzu öğrenmiştik 😌 umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sizin güzel doğum hikayenizi bekliyorum 🙏
zeyzeyyyy Neslihan1903 rabbim yardımcın olsun canımmmmmm hayırlı haberlerle inşallah.. bizi de habersiz bırakma dualarım seninle🤲🏻🤲🏻🌸
Zeliiiss Neslihan1903 yaaa çok heyecanli her anını yazma imkanın varsa buraya yaz sonra bu postun adını doğum hikayesi olarak degistirsinler😍 tanı doğumsa😍 haber bekliyoruz sabırsızlanıyorum sizin yerinize 😂😍😍
Seyma2861 Neslihan1903 neslihancım nedir durum merak ettim seni? Benimde suyumla nişanım bir geldi. İyi misin?
damlaaltinay Neslihan1903 koklaman gerek kuzum burnuna amonyak kokusu keskin şekilde geliyorsa çiş, daha tatlımsı bir koku varsa su 🥰
enesra026 Neslihan1903 ay gözünüz Aydın maşallah rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağ Salim bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🤲🏻😊😊😊 sizin duanız kabul olur benim için de dua edermisiniz 37+5 kolay doğumum olsun sağ Salim kavuşayım 🤲🏻
Tugcekkkkk Neslihan1903 bence çok affedersiniz ama renginden anlayamıyorsanız koklayabilirsiniz. Ben de hep aynı ikilemdeyim. Sanki su sızıyor gibi. Akıntı mı su mu anlayamıyorum.