Neslihan1903 Yataktan kalktım çok sıkılmıştım tutamadım ne olduğunu anlamadım sanırım işedim 😭😂 ama su da olabilir mi anlamadım doktora yazdım sizede sorayım dedim cevap gelene kadar 😂
Esosun Neslihan1903 kaçırmışsındır canım ya bende de oluyo artık büyük bebişlerimiz su olsa tutamazsın ki sürekli akar
Mymother Neslihan1903 canım benim de suyum gelmişti devamlı geliyo o bir kere değil ve kendini sıktığında tutamıyorsan akıyorsa devamlı sudur tutabiliyorsan çiştir
Beyzan badehandeyldz yok o şekilde olmuyor bende direk bardaktan bosalircasina oldu ama cisten biraz daha sivi kıvamlı ve açık renklti içinde minik kirmizi pıhtılar vardı
Esosun Neslihan1903 yaa canım geç kalma hastaneye ne olur ne olmaz🤲🏼 Allah yardımcın olsun Allah kolaylık versin inşallah
pia34 Neslihan1903 su gelince kan da mı geliyor? Bilelim de başımıza gelirse korkmayalım, ben kanı bilmiyordum bak başıma gelse bebek mi düştü diye panik olurdum valla.
aybarsdefne pia34 benim kanla gelmedi suyum canım sızıntı şeklinde olursa berrak geliyor ama balonun içine su koyarsın da patlatınca şar diye boşalır ya o zaman gelir kanlı su pıhtı da olur içinde sümüksü şeyler de 🙈
aybarsdefne Neslihan1903 kaç haftalıksın 😂kaçmıştır bebek baskı yapınca tutamıyor insan su olsa mesela mutfakta bi iş yaparken aniden gelir yada uyurken böyle çiş gibi olmaz o ilk gebeliğimden biliyorum