Sumc Ilayda08 yerin varsa ikisi de lazım bence ama yoksa sadece dolap. Şifonyer gibi çekmecesi var. Şifonyerde askı yeri yok ve dolap kdar eşya asla almaz. Kendi odanda eğer varsa dolap ve şifonyeri karşılaştırabilirsin. Eşyalar minik ama çok ıvır zıvırı var
luthien Ilayda08 bende ikili dolap aldım bunun gibi ama bu çok pahalı Ikea yerine başka bir yerden bakabilirsiniz bence tabi siz bilirsiniz
hanibazen ikinci attığınız gardrop olanı ben de çok beğenmiştim ama o kadar küçük ve dandik ki gerçekten işe yaramaz. benim de odam çok küçük o yüzden şu ikisini aldım Şifonyer şu Gardrop da bunu aldık içi dağınık kusura bakmayın:)
[silindi] hanibazen cok kullanışlı begendim güle güle kullanın ben bebek odası yerine genç odası tercih ettim gardrobu fln daha büyük oluyo çünkü
hanibazen Nlfrylmz mommysweet pax gardrop diye geçiyo ama biz ikeaya gidip yaptırdık söylüyosunuz nasıl istediğinizi size göre tasarlıyolar. Şifonyerin linki şu https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/komodin-ve-sifonyerler/sifonyerler/00407269/hauga-6-cekmeceli-sifonyer.aspx
Eeliff_ Ilayda08 benimde çok hoşuma gidiyor ama tek şifonyer yeterli olmaz dolapla beraber yaptırıyorum bence durumunuz el veriyorsa dolabıyla düşünebilirsiniz
hanibazen Ilayda08 eni 1 m bizimkinin ölçü olarak seçenek sunuyolardı sanırım. 2.800 gibi bir fiyata gelmişti
[silindi] Ilayda08 şifonyeri de gardırop tan büyükmüş maşallah 😄 ben ikisini de aldım canım bazalı yatak bile aldım hepside doluyo emin ol yeter yetmez diyemem ona göre düzenler yerleştiirsin ama bilemedim yani ben sadece biri yetmez deyim en iyisi ☺️
BegumIscanTunc Ilayda08 canım ben bu gardırop ve sifonyerin 5 lisini alicam bizim odamızda biraz küçük ama tam olculerde oluyor IKEA ya gidip canlı baktım ama internetten sipariş vericem aşırı kalabalıkti mağaza