22Ege00 Elomiy bi kaç hafta önce oldum bi gün agrıdı çok ikinci gün geçti ama doktor şişerse soguk uygula demişti
Msydn6 Elomiy evet bende de olmuştu kolumu kaldıramıyordum dövmüşler gibi çürümüş gibi ağrıyordu buz koyabilirsiniz iyi gelecek onun haricinde dokunmayın fazla geçer bir güne
Elomiy Mls_mls02 ilk vurulduğumda yanma oldu ikinci gün çok ağrı oldu şişti bugün üçüncü günüm fakat böyle agrı olamaz kolum kopacak sanki parol içiyorum mecbur 😔
Elomiy Asyakuzusu demedi hicbisey zaten iğne fobim var korkuyorum hemen bakmadan yaptırdım buz falan koy demedi hic
Elomiy [silindi] 21 haftalıkken normalde 20 haftalıkken yapılıyor bizimkinin gelişimi önde o yüzden 21 haftalıkken oldum
archmom Elomiy evet canım bende olalı 1. Yi 11 hafta oldu ama acısı dün gibi aklımda . Valla seninde öyle olur mu bilmiyorum insallah olmaz ama 2. Doz daha fena . Benim acı eşiğim çok yüksektir ama ağrı kesici ile uyudum resmen 😣
Elomiy archmom bende öyle vallaha hergün agrı kesici içiyorum yoksa dayanamıyorum. İkinciyi olmasak olmuyor mu
KezibanUan Elomiy aynısını yaşadım 🤦🏻♀️ kemiğim sızlıyordu resmen sıcak bir duş alın hafifliyor hemen 🙏🏻 ben öyle kurtulmuştum. 2. Dozda ağrımamıştı ama ilk dozda inanılmaz ağrıdı gece uyuyamadım ağrıdan 2-3 gün 🤦🏻♀️