Sumeyye1134 Ceren1321 36. Haftadayım aylardır korkulu rüyam artık bıkmaya başladım bu yanmalardan gaviscon içiyorum süt içiyorum elma yiyorum yemeklere nane katıyorum bunları hep duydum denedim ama belli bir süre geçiriyo sonra yine yanmaya başlıyo
Ceren1321 Mrvinci1759 Daha önce böyle bişey yoktu hamileliğimin 17. Haftalığından beri sürekli yanıyo
Mrvinci1759 1 TL büyüklüğünde 2 tane zencefili kes 7,8 dakika bir bardak suda kaynat yudumlayarak iç bulantıya da yanmaya da mucizevi bi yöntem.. doktor tavsiyesi reflümdw var
Mrvinci1759 Ceren1321 Ceren1321 sogukta içebilirsin gün boyu 2 yudum da içebilirsin ılıyınca da iç yeterki iç iyi gelicek benim kalmadı zencefilim bu gece yapamadım
Smnrky Sumeyye1134 canım tamamen geçiren bir şey yok malesef bebişler hareket ettikçe mide asiti yukarıya çıkıyor kızartma türü şeyler yemekten kaçının yinede domateste yok yakar. Ben çok çektim en son ilaç kullanmaya başladım. Şurup felanda fayda etmedi gaviskon renni vs . Nexium verdi doktor en son o iyi yaptı biraz
Mrvinci1759 Yani tabikii süt için ama mide yanması için süt içmeyin bilinenin aksine daha yakarmış mideyi
Sumeyye1134 Smnrky salça domates soğanı resmen hayatımdan çıkardım ama şu an bile yanmadan uyuyamıyorum zorlaya zorlaya buralara kadar geldim az kaldı sabrediyorum
Mrvinci1759 Smnrky ben bugün domates yedim o yüzden mahvoldum reflüm var diye doktorum bana önermedi sütü insanların bünyesi farklı olabilir
Smnrky Sumeyye1134 ya her türlü olacak mecbur allahın emri reflüü 😑😑😑 lanet olası şeyy çok çektim çok şuan allahtan son haftamdayım bebek kanalda midem rahatladı valla
Smnrky Sumeyye1134 haa bide beyaz leblebi aşırı iyi geliyor devamlı atın ağzınıza unutmayın deneyin göreceksiniz etkisini
Smnrky Mrvinci1759 süt normalde bana dokunur. Laktoz interolansı var laktozsuz süt içiyorum yoğurt gaz yapıyor ama süt rahatlatıyor valla ama olabilir her insan b ir değil