OzgeAlya Sevda-23 Yaaa Geçmiş olsun ❤️ Rabb’im ikinizi de korusun dikkat edin kendinize sırtınıza da çok sicak olmaması kaydıyla su torbası koyun veya ayaklarınızın altına çok rahatlatıyor. Belinize ve karnınıza koymayın 🤗
Emosss35 Sevda-23 yalniz degilsin regl agrisi sandigim agriyla baslayip 13 haftama girmis olmama ragmen gecmedi hep farkli sekillerde hissettirdi kendini suanda batar seklinde devam ediyor uykusuz oluyorum ama uyuyamiyorum
ArenMom 14 de bitiyor merak etmeyin gaz sancısı diyor doktorum başka bişey degıl birde soguk almamaya çalış ayaklardan
03032016 Sevda-23 sizi anlıyorum.ilk gebelikte normal,benimde öyleydi kime desem şaşırıyordu devamdı karın agrısı içimde bi huzursuzluk bı tuhaf bi agrıydı.ikinci gebeliğimde olmadı ama.
Alyaesmaa Sevda-23 13te cogu kısıye oluyormus nedense bende post acmıstım. 14te gecıyo ınsallah sızınde gecer donem donem oluyormus malesef
Sevda-23 Peki kızlar ben hiç evden çıkmıyomm çarşıya pazara felan korkuyom araba gitsem bile korkuyom sizde böylemisiniz?
Sadelimakarna Sevda-23 benim 13 haftalık olduğum zamanlar her zaman bulantım oluyordu sürekli kusup sürekli agrı kramp vs yaşıyordum ve aşırı yorgundum arada burun kanaması vs. De olmustu. Extra hiç bir şey yapmadım zamanla azaldı hepsi. Kendini üzme olacağı varsa olur. Az rahat ol ve akışına bırak 🙂 zamanla hepsi geçer
Nbnes Bende 13+1 im. Regl olucakmışım gibi karnımda ağrı var, gaz sancısı, ani kramplar vs çok oluyor. Ama normalmiş :)
Gizemnursu Canım ben 16 haftalık hamileyim halaa ağrıyor bence korkulacak bişey yok karnın büyüyor bebek yerleşiyor gayet normal
Rana-10 Sevda-23 ben de 13+1 im bazen ağrılarım oluyor mesela dün akşam karnım böyle sertleşip geriliyordu böyle sanki derim çekiliyor gibi ağrım oluyordu bebek büyüyor diye düşünüyorum sizin de ondandır tabi bide şişkinlik var bende
Nimet16 Sevda-23 benim 4.4 günlüğüm ahh o sol kAsık ağrım ve ağrım yürüyemiyrm bile dinleniyrm valla bol bol haftaya bende doktora gideceğim bu normal değil çünki
Oznuuuurrrr Sevda-23 ben de çok ayakta durduğum zaman eğilip kalktığımda falan karnımın altında ağrı oluyor. Doktorum dinlenmemi önerdi