Beyziikoo Sayeninannesi Valla ne zormuş yaa bazen böyle içimden bir şeyler akıyor sanıyorum lavobaya çıkıyorum ama hiçbir şey🤣🤣 Psikolojim bozuldu heralde😁
Sayeninannesi Beyziikoo bekliyorsunuz ya artık onun heyecanıdır o 🥰 az kaldı gelicekler inşallah sağlıkla 💖
Mapleleaf bukabu cnm akintim biraz var ama su degil yalanci sancilarin basladi mi ay bakalim ne zaman doguracgz cnm 😊
bukabu Mapleleaf bende cok merak ediyorum ama 39+ ları buluruz heralde, ara ara oluyor kasıkta canım ama cok belli devamı gelmiyor 💙💙
Esradgn3558 Beyziikoo bilmiyorum ki ben de benimle aynı haftada olanlar çoktan girmiş bile ben de doktor ne derse onu yapıyorum ilk bebeğim olduğu için gidişatı da pek bilmiyorum tabi 😅🤷♀️
efruzzz Beyziikoo 🤣🤣bi de bugune kadar çalışıyordum ben oyle olunca cok stres olmamistim simdi calisma bitince tum odak noktam bebege döndü 😅rabbim sabir guc versin hepimize
Beyziikoo efruzzz Evet bir şeylerde meşgul olmayınca öyle oluyor yaa akıl hep orada 😍😍 Amiin amin inlaAllah👐👐
Mapleleaf bukabu bende de ayni sekilde yani bi siddetli agri gelio ama duzensiz sonra gecio artik acele etmek istemiyorum ama formda dogurdum basliklarini okuyunca dogurmak istiyorum 😊
Tugba1421 Beyziikoo kanala inip inmediğini bilmiyorum canım ama her an gelebilir hazırlıklı ol dedi sadece
Beyziikoo Yasmink Sakin olun kendinizi sakinleştirecek şeylerle uğraşın müzik dinleyin evle uğraşın bebeğin eşyaları falan aklınızı başka yöne verin biraz stres olmayın ki bebek de iyi olsun 😍😍