Beyziikoo sulece Artmaz mı ya yaklaştıkça içim kıpır kıpır oluyor vallahi Allahım üzmesin hiçbirimizi 👐😍😍😍
Nasippp Beyziikoo hayırlısı olsun canım ☺️ Kontrolün saat kaçta? senin özelde mi olcak benim normal gözüküyor doğum
Beyziikoo Nasippp 11.10 geçe yoldayım şu an 🤗 Şehir hastanesine gidiyorım 😍 Normal doğum bekliyorum inşaAllah bende 🤗🤗
Beyziikoo Yasmink Sizin için en hayırlısı neyse o olsun inşaAllah sağlıklı olun da gerisi mühim değil 😍
Beyza52 Beyziikoo bende 38im bugün son 14 bugün kontrolum var nst ve çatı muanesi bakalım neler dicek 😂 kız hiç ağrım sızım yok gelmeye niyeti yok gibi .. kızım olucak benimde 🎈
Beyziikoo Beyza52 Yaa cidden öyle gelmeye niyetleri bunların pek nazlı olacaklar heralde 😄😄 Doktora girdim çıktım tık yok gelir melir yolda bekle demedi valla 🤣🤣 Nst ye girdim bakalım ne çıkacak 😄
Tugba1421 Beyziikoo benimde son 15 gün yarın 38 oluyoruz dün kontrolüm vardı heran gelebilir dedi arada baskı ve hafif ağrılar oluyo nst de bir-kac yerde ağrılarımda çıkıyor beklemedeyiz😊
Beyziikoo Tugba1421 Kanala inmiş mi o yüzden mi her an gelebilir dedi bana neden demiyorlar ya 😄😄😍😍 Sağlıkla gelsin inşaAllah👐🦋
Sayeninannesi Beyziikoo çok aşırı bi ağrım yok alt tarafda iğne batıyor gibi oluyor ara ara adet sancısı gibi. Bugün nst girdim düzenli değil sancılar henüz bekliyoruz bakalım 🤷♀️
Beyziikoo Sayeninannesi Anlayamamaktan korkuyorum bende her gebe gibi acaba nasıl bi şey diyorum 🤣🤣 Ben de şu an NST bağlıyım bakalım nasıl çıkacak 🙈🙈
Sayeninannesi Beyziikoo bende de var o ya sancıyı anlamazsam ya su gelmezse yada farketmezsem doğum nasıl olucak merak içerisindeyim 🤷♀️
Tugba1421 Beyziikoo kanala inip inmediğini bilmiyorum canım ama her an gelebilir hazırlıklı ol dedi sadece
Beyziikoo Sayeninannesi Valla ne zormuş yaa bazen böyle içimden bir şeyler akıyor sanıyorum lavobaya çıkıyorum ama hiçbir şey🤣🤣 Psikolojim bozuldu heralde😁