Beyziikoo Burcumtlg Ay evet sağ tarafa ayakları bi dayıyor ııhh oluyorum🤣🤣 Çıksınlar ya valla o daha iyi 😍😍😍
yildizfero01 Beyziikoo Amin inşallah cnm Gecer nasipse geçer hele hazırlıklar başladımi insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor ilk mi senin
Tsngamze Beyziikoo Evet aşırı hareketli bir de uyutmuyor biran önce doğsalar keşke sağlıklı bir şekilde 🙏🏻 Seninkinin cinsiyeti ne
Duygus97 Beyziikoo 110 günümüz var Allah izin verirse 😍 yarın bizim de kontrolümüz var doktora gitmeyi hiç bu kadar sevmemiştim prensesim görmek için sabırsızlanıyorum 😍 allahım isteyen herkese nasip etsin bizleri de sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻
Beyziikoo Duygus97 Oy maşaAllah son zamanlara gireceksiniz siz de 😍 Kesinlikle öyle hemen uyanıyorum doktora gideyim diye 🙈
yildizfero01 Beyziikoo hayırlısı ile gelsinler inşallah Benimde ikinci nasipse bir oğlum var 🤲 Şimdide kızımızi bekliyoruz inşallah 🤲🤲 Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde inşallah 🤲🤲🥰🥰
Fe123 Beyziikoo bende bu akşam 38 oldum cuma Allah nasip ederse dogumum var sezeryan çok heyecanlıyim birbirimize dua edelim inşallah hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz (AMİN)
Beyziikoo Fe123 Aaayyyy cuma mııı ne güzel maşaAllah 😍😍😍 Rabbim sağlıcakla doğurmanızı nasip etsin inşaAllah😍😍😍😍😍
senakhrmn Beyziikoo Bizimde son 8 😇 2 Nisan Cuma günü kavuşuyoruz inşallah 🙏🏻 Allahm herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🥰