Beyziikoo Son 14 bin şükür 🦋 Gelmek istemiyor asla sabırla beklemeye devam ediyorum 🙈 Yarın kontrolümüz var şekerparemle 😍 Sizler nasılsınız🤗
yildizfero01 Beyziikoo Allah kurtarsın inşallah cnm hayırlısı île inşallah Bizimde nasipse son 39 hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🤲
Bsrdrdu1907 Beyziikoo hiçbi fikrim yok vallaha yapmadığım hareket kalmıyo ev işleri mersiven inip çıkma herşeyi deniyorum biran önce gelsin die tık yok 🤣🤣
Beyziikoo Bsrdrdu1907 Öyle bir oynatıyorlar ki parmaklarında bak daha doğmadan 🤣🤣 Neler yapıyoruz ya 🙈🙈
Beyziikoo yildizfero01 Amiiiin inşaAllah inşaAllah cümlemize hayırlı sapasağlam doğumlar nasip etsin güzel Allahım 👐🦋 Ay az kalmış size de zaten valla ben 99dan sonrasını tutamadım milletin geçmez dediği nasıl geçti bende bilemedim 🤣🤣
Burcumtlg Son 24 🥲 hareketleri can acıtıcı olabiliyor bazen🤦🏼♀️ Gittikçe sabırsızlanıyorum doğsun artık diye ama bazen de içerde kalması daha iyi diyorum 🤣
Beyziikoo Burcumtlg Ay evet sağ tarafa ayakları bi dayıyor ııhh oluyorum🤣🤣 Çıksınlar ya valla o daha iyi 😍😍😍
yildizfero01 Beyziikoo Amin inşallah cnm Gecer nasipse geçer hele hazırlıklar başladımi insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor ilk mi senin