Emregizem kızlar 8 +5 haftalık hamileyim aniden bi belime ağrı girdi kalçamın üstü korktum açıkcası şuan uzanıyorum ama sancı gibi bi ağrı oldu ilk defa umarım kötü bişey yoktur 🙁😕
Cennet-polat Emregizem benimdeolurdu özellikle ev işi yapınca geçiyor sonra korkulacak bişey değil yel atıyor derler Emregizem
minikcivcivim Emregizem aynıyı haftalarayız canim 8+6 yiz bizde yarim saat önce bende de oldu adet sancısı gibi bir anda belime agri girdi artık normal geliyor bana ani hareket etmemeye ani uzanmamaya dikkat ediyorum. Ilk başlarda ben de korkuyordum ama bebek büyüyor rahim büyüyor normal canim 🙏 vücut kendini hazırlıyor artık 🌸
Haticecakirr Emregizem o haftalar da bende de oluyordu uzun süre ayakta kalınca veya bir şeyler yapınca dinlenince geçiyordu umarım bir sorun yoktur 🌸
Cennet-polat Cennet-polat Emregizem bir gün uzandığım yerden kalkamadım fark etmeden yormusum ise kaptırıp kendimi Farmasinin ağrı kesici kremini sürmüştüm belime birazcık hafifletiyor ama 18haftaligi arada hala oluyor çok olmasa da
ftskrbyk Ben baştan beri çekiyorum bazen hele hiç yürüyemiyorum canım merak etme doktora daha dün sordum bol bol su iç dedi oluyor yani hem bel hem kasık kalçaya ve bacagıma kadar iniyor agrı çok şiddetli ama korkacak bişi olmadıgını söylüyorlar
Emregizem ftskrbyk evet evet kalçam belim sağ bacağıma vurdu şuan geçti şükür uzandım ayaklarımı dizime çektim iyim şuan ilk gebeliğimm insan korkuyor
Emregizem minikcivcivim bizde şuan 8+6 olduk çok şükür geçti öyle olunca korktum açıkcası ilk gebeliğimm 🙏
Akkoyu Bendede oluyor 17 haftalık hamileyim doktorum dolgit diye bi krem verdi ağrıdığında onu sürüyorum
minikcivcivim Emregizem korkma canim olabiliyor böyle 🌸benimde ilk gebeligim insan ilk olunca daha çok endişe ediyor 🙈ama normal için ferah olsun ❤
Emregizem minikcivcivim merhaba doktor senin TSH değerinle ilgili bi sorun fark etti mi benim doktor dahiliye gitmen lazım troidle ilgili dedi de
Cennet-polat Emregizem hamilelikte olabiliyomus emdekrinolojiye gittim benimde yüksekti ama şükür guatir falan yokmuş sadece demir ilacı verdi şimdide normal artık
minikcivcivim Emregizem canim 3 olması sıkıntıymış bence dahileyeden en erken randevunu al canim düzenli takip ettir ilaçla düzene girer ve düşer 🙏
Emregizem minikcivcivim en erken 9 nisana var devletde 🤷♀️malesef aldım mevcburen bekleyicem inşallah bi sorun çıkmazsa
minikcivcivim Emregizem ınşallah çıkmaz canim normalde hamilelikde 2.5 üstü yüksek sayiliyormuş ama ilaçlarla düzeltilir canim 🙏🌸 surda az kaldi 9 nisana bende böyle bir tarihde gitmeyi düşünüyorum 🙏
Cennet-polat Emregizem gebelik kaynaklı yükselebiliyor belki ilaca hiç gerek kalmaz normale döner ozmna kadr
Emregizem Haticecakirr doktora gidicem ruhen iyiyim gayet ama bilmiyorum doktor sonuçlara baktıktan sonra anlaşılır ❤️