Kadercisi Saç boyataniniz oldu mu kizlar ? Biraz kilo alıyoruz dip boyalarim akıyor falan derken bi değişiklik istiyorum bazen ozguvensiz falan hissediyorum iyi gelicegini düşünüyorum ama korkuyorum kızım için etkisi olur mu acaba 😑
Glsmyldz09 Kadercisi ben doktorumdan onay aldıktan sonra organik boyayla boyadım ama doktorunuzdan kesin izin alın 🙏🏻
Esradgn3558 Kadercisi benim doktorum boyayabilirsin demişti ama ben boyamadım 8 ay boyunca beyazlarım çıktı hatta ve çok hoşuma gitti saçlarım uzadı gürleşti belki hiç boyamam ya da doğuma 26 gün var belki son hafta boyarım fotoğraf çekimlerinde güzel çıksın diye bilmiyorum 😅 organik boya var düğünümden önce yaptırdım 500 lira verdim 2019 da şimdi ne kadar bilmiyorum ama uzun süre rengi akmamıştı
Tdof26 Kadercisi bende korkuyorum ama doktorum organik boyayla boyayabilirsin dedi haftaya falan boyarım heralde bende
Basak0503 Glsmyldz09 boyayı nerden temin ettiniz. Bugün benim doktorum da organik olsun boyayabilirsin dedi
Kadercisi Gozdecaner Bizde 20. Haftamizi doldurduk bakalım 🙈 peki kuaforunuz mu temin etti organik boyayı yoksa siz mi temin ettiniz ??
Gozdecaner Kadercisi her zaman kullandığım boyama boyadım ben kuaförüm kızıl amonyaksız boya için çok yüksek bir fiyat verince ama doktorum bir sakınca olmayacağını söylediği için boyamistim doğal boya dedikleri zaten içinde sadece amonyak barindirmiyor
Lilasever Organik boya diye bişi yok diyorlar doğru mubyalan mı bilmiyorum ama bende 34.haftamda Boyatıcam gercide
Kadercisi Lilasever bende hiç bilmiyorum canım var diye duymuştum ama temini vs . İle alakalı pek bir fikrim yok . Doktorum onay verirse hiç de uğraşmaz direk normal boya yaptirir geçerim napayım 🙄
Kadercisi Gozdecaner anladimm canimm . Evet fiyatlari yüksek olabilir araştırmak sormak lazım . Doktor onay verirse senin gibi bende normal vurdurup geçerim. 🙈
Glsmyldz09 Basak0503 gratisten aldım canım green therapy memnun da kaldım amonyak kokusu asla yoktu 🙏🏻
Aslisvvl Benim doktorum asla boyatma bebeğin den önemli mi dedi. Doğum yapınca boyatmalısın dedi. Kendide 2 çocuk sahibi doğum olana kadar çingene gibi gezdim bebeğe zarar vermesin diye dedi. Bende vazgeçtim beyazlarla yaşamaya devam…
Vildan19 Kadercisi doktordan onay alıp organik boyayla boyadım markası herbatint gerçekten 0 kokusuz çok memnun kaldım
Ozge3747 Kadercisi 28. Haftamda doktorumdan izin alarak boyattım. 4 Aydan sonra sıkıntı olmayacağını söyledi.
Kadercisi Glsmyldz09 hakikaten mi yaa 🤦🤦 500 lira demiş bir arkadaşımız cidden doğru mu o 😑😑 hiç özel bir günde yok yakınlarda 😑
Glsmyldz09 Kadercisi kuaförler öyle diyo gelin saçı gibi mecbur gibi düşünüyorlar 🙏🏻 Gratiste indirimden 25 TL’ye aldım normal fiyatı 45 TL 🙏🏻