Elifnurveannesi Doguma Gıderken hangı ıl hangı hastanede korana test yaplıyor ben kayseri humaya gıdyorum test yaplıcakmı
Celibon Elifnurveannesi Bahçelievler ve Şişli memorial hem hastadan hem refakatçiden korona testi istiyor.
Elifnurveannesi metehaninannesiii aaa bır arkdasım orda dogum yaptı ona yapmamışlar yaa doktordan doktora degısyor sanırım
_sumeyyebedir7_ metehaninannesiii merhaba bende memorial hastanesine gidiyorum Ulku hanıma sormadım ama Mayıs bası doğumum var siz hangi doktora gidiyorsunuz birde suruntu olarak mı yoksa kan tahlili olarak mı
Elifnurveannesi metehaninannesiii 4 ay once de tam bılmıyorum doktoru off yaa gıdınce sormayı hep unutuyorum
metehaninannesiii _sumeyyebedir7_ bende ülkü aksoya gidiyorum da doktorum bisi demedi kuzenim orda hemşire o demişti herkese mı yapılıyor bilmiyorum ama
_sumeyyebedir7_ metehaninannesiii herkese yapılıyordur bence 🤭 inşallah kan olarak alıyorlardır suruntu değil 🤭
_sumeyyebedir7_ metehaninannesiii evet çok iyi biri çok sevecen yaklaşıyor ben izmirden geldim 3 aylıkken taşındık Kayseri’ye görümcem 2 Doğum yaptı Ulku hocayla 🥰 gece bile olsa cevap veriyor rahatlatıyor beni 🥰
metehaninannesiii _sumeyyebedir7_ aynen canim benim 8.haftamda kanamam oldu pazar günüydü daha muayene bile olmamıştım randevuyu almıştım sabah 7 de hastaneye gitmiştim hemen hastanedekiler aradı hocayı saolsun erkenden geldi muayene etti güler yüzü yetiyor ❤
metehaninannesiii _sumeyyebedir7_ 12.haftadayken gitmiştim %90 erkek dedi de 7 nisan da tekrar kontrolüm var o zaman söylerim demişti canim
_sumeyyebedir7_ metehaninannesiii %90 erkek dediyse erkekdir canım 🥰 bende de öyle olmustu erkek demişti sonraki kontrol de keşinlesti