gzem_ctyk İyi akşamlar kızçeler🤗 2 haftadır kasık ve bel bölgemde ağrı vardı dün test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı. dayanamayıp bu sabah yaptığımda daha da belirginleşmişti yine dayanamadım 🤫 kan vermeye gittim ultrasonda çıkmadı. Yarın sonuç çıkacak adetime 2 gün var çok heyecanlıyım sizce ne çıkar ☺️☺️
Hazal12 gzem_ctyk Ay İnşallah hamilesinizdir 🙏 fotoğraf ekleyin isterseniz bakalım duruyorsa testiniz
[silindi] gzem_ctyk gzem_ctyk bence hamilesin bir de teste sabah tekrar baktınız mı?? Benım de silik çıkmıştı sabah baktıgımda daha belirginleşmişti.
gzem_ctyk Olmuştur umarım ilk defa paylaşıyorum ☺️ [https://share.icloud.com/photos/0LPOtDltSUVqVfSNKcuigDlIg](https://)
Mavis06 gzem_ctyk benim öğrendiğimde çizgi daha da silikti bu resmen belli canım maşallah 😍 rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin
Hcrcllr gzem_ctyk benim de böyleydi adetimi 3 gün kala yapmıştım. Şuan 6 haftalik olduk inşallah sizden de hayırlı haberler alırız 😊
Durucumm gzem_ctyk bende de öyleydi canım 3+4 ü kan vermeye gittim daha çok yeniydi adet gününden 2 3 gün sonra git derim 😊
Durucumm gzem_ctyk bende de öyleydi canım 3+4 ü kan vermeye gittim daha çok yeniydi adet gününden 2 3 gün sonra git derim 😊
gzem_ctyk Kanda da çıkar demi çoğu yerde adet gününün geçmesini bekleyin diyor ama cuma günü normalde günü 2 gün erken gittim ☺️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yagmur8001 gzem_ctyk maşallah hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah , şuan ultrasonda görünmemesi çok normal bir hafta sonra kontrole gidersiniz 🤍
Rabia112 gzem_ctyk Benimde tam adet günümde belli olmuştu dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 😊 Sizde de belli olur 😊 hayırlı olsun bu aradaaa👏
gzem_ctyk elaveben teşekkür ederim içime su serpildi resmen ☺️ E nabızdan bakıp bakıp duruyorum sanki bu saatte gözükecekmiş gibi 😊
Hahahh12 @elaveben arkadaş dogru diyor kese hemen gözükmez hastaneye gitmek iöin biraz beklersn istersen 6 7 haftalıkta gidersin 😊
Semaemre28 Benim de testim böyleydi adetim de 4 gün önce kan verdim kanda da çıktı. Sizinki de öyledir inşallah
Didemmmmm Semaemre28 Rabbim Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım bende adetime 3 gün varken yaptırdım kan da çıktı. Senin değerin kaç çıktı