3prensesannesiii Semashbl Aynen canım bende anlamadım biri geri diyo biri normal seninki de önden gidiyor demiş mesala aynı kiloya ☺️
3prensesannesiii Gull_94 teşekkür ederim canım bence de geri değil kendi doktorum haftasıyla uyumlu diyo ayrıntılı ultrason Dr 5 gün geri dedi ondan kafama takıldı normal de hiç kıyaslamam aslında gerçekten geri mi normal mi diye merak ettim
Gull_94 3prensesannesiii deıdgım gıbı sanmıyorm cunku ortalama boyle oluyo zaten hadı dıyelım olsada bes gun zaten cok az bı sure hıc takmayın 😇
Mnssss Kayasbht yani 26+0 27+2 gözüküyorms doktorda kilosu boyu 27 haftayla uyumlu sanırım bende hiç sormadım sorun yok deyince
Burcuckmk 3prensesannesiii 27+3 de 1300 gr dı 2 hafta öndeydi biraz yemene dikkat et demisti doktor 🤭
3prensesannesiii Burcuckmk Benimde 2. Hamileliğimde bebeğim 2 hafta öndeydi ☺️Bu hamileliğimde de 14 aylık bebeğim var onu emzirdigim için bebek fazla kilo alamadı büyük ihtimal memeyi kestim artık 1 haftadır 😞
3prensesannesiii Sermec27 Aynen canım genelde herkesin o gramlardaymış okuyunca rahatladım her Dr farklı söyleyince insan kime inanacağını şaşırıyor
3prensesannesiii Burcuckmk Evet canım ikimiz içinde zor oldu 😞bende çok üzüldüm daha fazla emziremedigim için ama yapacak birşeyim yok 26+0 haftalık oldum bende karnım büyüdü çok mızmızlandı ama şimdi biborana alıştı çok şükür