cansugrn Hatice68 cogu gitti azi kaldi biraz daha sıkıcaz disimizi sana da gecmis olsun 🙂 cinsiyeti ne ilk bebis mi
Hatice68 cansugrn evet kuzum ilk bebek seneler sonra gelen tup bebek mucizem canım oğlum Abdullah semihim insallah senin ilk bebek mi
buseozmen Hatice68 ben de 33 haftalığım 2 haftadır yaşıyorum ateş basması, avuçlarımdan alev çıkacak gibi oluyor bazen 😅 sanırım hormonlarla alakalı
cansugrn Hatice68 oh masallah rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin🤲 benimde ilk bebegim erkek çınarim olcak insallah💙
Rabismomm4 Hatice68 sebebini doktora sordun mu canım ben 20 haftaya girince başladı su oluyorum ateş basınca gece üstumu değiştiriyorum 🥵
Hatice68 Rabismomm4 canim bugun unutmuşum sormayı ama kime sorsam normal diyo şukur anormal bi durum yok şimdilik
KMerveK Hatice68 bende 36 haftaligim bende de var bi donuyorum bi yaniyorum kafam yaniyo bazen, bazen ayaklarım durduk yere ter dökmeye basliyorum filan menapoza giren teyzeler gibi oldum iyice
Hatice68 KMerveK kızlar yanliz değilsiniz🤣🤣hepimizde var bu durum allahim yardimcimiz olsun sağlıkla yawrularimiza kavuşalım inşallah
BurcuP Hatice68 aynı haftadayız mesela şu an basıyorlar bana , ama en başından beri var bende camları açtırıyorum kolonyaları döküyorum, hormonal.
Hatice68 BurcuP kesinlikle canım yok ben suan rahatım gündüz bi geldiler betonlara yatasım geldi esim geldi işten adam donmus bana diyo sen niye yaniyon😂😂