Hatice68 Kizlar 36 haftalık gebeyim bi kac gündür böyle gun içinde ara ara ateş basmalari yaşıyorum normal mi sizce yaşayan arkadaşlar yazabilir mi?
Minigim20 Hatice68 aynı durumu bende yaşıyorum fazlası ile sokağa aradım geliyor kendimi bende 37 haftayim gece gunduz günün her anı oluyor bende niyeyse
3851 Hatice68 ben ilk defa gecen gun gasadim 32.haftamda yani boyle evde oturamadm bunaldm sanki duvarlar uatume geliodu balkona ciktim orda oturdum biraz misafirlikteydk zaten fazla oturamadm asiri sicak basti
Sulbiye Hatice68 37 haftalığım terden suyum çıkıyor ateş basıyor geceleri hep üstü açık uyudum ve üşütüp grip oldum şimdi yeni yeni iyileşiyorum geçti dikkat edin sizde ateş basıyor diye benim gibi yapmayın 😊
Hatice68 Zeynepelf aniden basip aniden geçiyor mu canım seninki de böyle darlanma geliyo bana bide çarpıntı oluyo bazen korkmaya başladım
Esosun Hatice68 bende de oluyor öyle doktor sıkışıyosun yuksrı baskı yaptığı için daraltıyor dedi 🤷🏼♀️
Hatice68 Esosun canim yeni basladi bende öncesinde bisey yoktu geceleri cok fena oluyorum inan ki rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Minigim20 Hatice68 vaalla bende öyle canım kış günü yazı yaşıyorum resmen normalde aşırı üşüyen bu insanım ama şuan ev hapishane gibi geliyor balkona atıyorum kendimi
Minigim20 Gulyllu Hatice68 rabbim yardımcımız olsun canım inşallah çoğu gitti azı kaldı artık hayırlısı ile
Rabismomm4 Hatice68 sebebini doktora sordun mu canım ben 20 haftaya girince başladı su oluyorum ateş basınca gece üstumu değiştiriyorum 🥵
cansugrn Hatice68 cogu gitti azi kaldi biraz daha sıkıcaz disimizi sana da gecmis olsun 🙂 cinsiyeti ne ilk bebis mi