EymenAli21 Leylaalin esime soruyorum hep sen ne yaparsan güzel.olur ne istiyosan yap diyor bugun bende düşünenlerdenim ama.sonunda mantiya karar verdim 😌
asyahumam aeh https://www.google.com/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/video/evde-pizza-nasil-yapilir/nyt-amp/ Tarifi yarıya indirirsen iki büyük çıkıyor cnm
_sumeyyebedir7_ Leylaalin 😂 herseyi yemeden bir eşim var 😔 birde benim hamilelikten etkileniyor galiba aseriyor ve bazı şeylerden tiksinme başladı 🥰
EmirAta Leylaalin bende mercimek corbası makarna kofte salata yapabildim afiyet olsun hepimize kızlar
Redpepper Annemdeyiz bugün Mercimek çorba Karnıyarık Pirinç pilavı Kabak dolması cacık Hergün ne yapacam derdi zor ya 😏
Eminos123 Leylaalin dogrudur canim herkes bormal hayata donmus marketler magazalar dolu devlet buyukleri herkesle icice yasak bize var aynen o yuzden ben normal hayatima dondum
Senseye Leylaalin Teşekkür ederim cnm. Aynen 2 saat uğraştırıyor insanı🙈ama bu sefer sağolsun kayınvalidem yapıp gönderdi. Farklı şeyler yaptığı zaman eşimle bize de gönderiyor🤗
NAZ2333 Leylaalin kiymali sebzeli makarna ezogelin corba salata biraz kuru fasulye var yicez insallahhh
melzey Leylaalin bizde tarhana çorbası, biber dolması, brokoli, salata yoğurt vardı. yarına da tavuk suyu çorba yapıcam. Çorbasız asla 😄
Leylaalin melzey Afiyet olsun canım 🌸 bizde her yemeğin yanına çorba olmuyor alışkanlık olmadı galiba 😁