_sumeyyebedir7_ Leylaalin 😂 herseyi yemeden bir eşim var 😔 birde benim hamilelikten etkileniyor galiba aseriyor ve bazı şeylerden tiksinme başladı 🥰
Hamileyim-mutluyum Leylaalin Çok lezzetli oluyor canım denemeni tavsiye ederim üstrlik çok sağlıklı bir sebze
Kadriyed Bugün yorgun günümdeyim, domatesli biberli tavuk sote, yoğurt ve salata var. Biber ve salatalık çıktığı için artık başka bir şey yemesem bile olur çok özlemişim
Leylaalin DemirleHayat Zaten bulgur olduğu icin bende bi şey yapmam ama bizim burada yufka ekmek sulanır ona durum edilip yenir yanına turşu ayran olur başka yemek olmaz
Dua35 Leylaalin teşekkür ederim canım aslında hiç yemiyordu artık alıştı ıspanak ,semiz otu ,ebe gümeci 😍😍
Nelmali Leylaalin benim eşim seçmez yemek o yönden çok şanslıyım kabak sevmiyordu onu bile yediriyorum ne bulursa onu yer ama ben bol çeşit seviyorum da yapamıyorum artık doğumdan sonra 😁
nslhnblblky Leylaalin ben çalışıyorum daha işteyim :( gidince kıymalı biber dolması yapıcam yarın için bugün ne yiycez bilmiyorum :( hem iş, hem ev, hem hamilelik zor oluyor :(
Leylaalin leylosule Evet artık ağırlaşmış olmalısın esin yapsın yada anneleriniz yemek göndersin sizde keyfini sürün ☺️
Kivirciginannesi_ Krizantem_ benimde eşim yok . Bugn yarin . Yarin akşam cerkez mantısı haluca yapıp yicemm😋
Cigdemmom Leylaalin kaynanama geldim o mutfakta balık yapıyor 😜 bende hamileyim şimdiye kadar az yapmadık 🤭🤭
Leylaalin Cigdemmom Ohhh en iyisi valla 😂 dimi ama ben yinede önceden de yapmadım kayinvalidem yapıyordu