Eminos123 Leylaalin dogrudur canim herkes bormal hayata donmus marketler magazalar dolu devlet buyukleri herkesle icice yasak bize var aynen o yuzden ben normal hayatima dondum
Nurr_1 Leylaalin eşim nöbette bugün bende kahvaltılık hazırlarım heralde 😅 afiyet olsun Bi mercimek köfte olsa da yeseydik 😅😂
leylosule Leylaalin artık ne bir şey yapasım var ne de yiyesim iştahım tamamen kapandı 40.hafta 😖 yemek yok yani ne yiycez bilmiyorum 🤣
Leylaalin leylosule Evet artık ağırlaşmış olmalısın esin yapsın yada anneleriniz yemek göndersin sizde keyfini sürün ☺️
Hamileyim-mutluyum Leylaalin Çok lezzetli oluyor canım denemeni tavsiye ederim üstrlik çok sağlıklı bir sebze
DemirleHayat metehaninannesiii fellah yapınca yanina ne yapıyorsunuz? Ben fellah çok seviyorum ama yapınca uydurmaya güçlük çekiyorum. Ondan genelde atıştırmalık gibi yapıyorum onu 🤭
metehaninannesiii DemirleHayat bisi yapmıyorum kuzum zaten kendisi bulgur olunca baya doyurucu oluyor eşim tek ister onu
Leylaalin DemirleHayat Zaten bulgur olduğu icin bende bi şey yapmam ama bizim burada yufka ekmek sulanır ona durum edilip yenir yanına turşu ayran olur başka yemek olmaz