Leylaalin Busracobann Masallah 😂 bende eşime arada diyorum ben nasıl yogurum diyor 😂😂 et yasak olunca yiyemiyorum ama doğumdan sonra hemen çiğ köfte yaptıracam anneme
Busracobann Leylaalin normal de eşim ve ailesi yumurtatali köfteyi daha fazla yaparlar ama dün etli yaptı eşim çok fazla yoğurdu eti de az koyduk biraz yedim inşallah bişey olmaz
Leylaalin Zeynepdsdmr Afiyet olsun canım bende kuru dolmasından tiksindim dolmalık biber ve kabağın tadi güzel olsa artık bende yapacağım 😄
Dua35 Leylaalin teşekkür ederim canım aslında hiç yemiyordu artık alıştı ıspanak ,semiz otu ,ebe gümeci 😍😍
Eminos123 Leylaalin mantarli tavuk sote ve pirinç pilavi yapacagim salata ayran bugun yogun gecti 4 tepsi kruvasan 1 tepsi kurabiye yaptim Cumartesi oglumun dogum gunu kutlamasi ve 19 haftalik hamileyim cinsiyet partisi yapacagiz
Senseye Leylaalin Teşekkür ederim cnm. Aynen 2 saat uğraştırıyor insanı🙈ama bu sefer sağolsun kayınvalidem yapıp gönderdi. Farklı şeyler yaptığı zaman eşimle bize de gönderiyor🤗
Leylaalin denizkizim afiyet olsun olsun canım hazır mantı yemiyorum ev de yapamıyorum oysaki çok severim 🤷🏻♀️