Kubrakorkut Kizlar merhaba onnyedi haftalık hamileyim guatirim çok yüksek çıktı ya yarın dahileye gittcem bebeğe bir zararı olur mu acaba zekasinda gerileme falan etkiler mi TSH 19,57 çıktı cevap verirseniz sevinirim
[silindi] Kubrakorkut Endokrinoloji bölümüne gitmelisiniz. Tiroid için dahiliye bölümüne gidildiğini hiç duymadım. Benimde TSH 7 çıkmıştı yüksek değildi ama sınırda idi. İlaç verir dozuna göre kullanırsan hiçbir şey olmaz korkmayın.
Kubrakorkut 058elf Amin yarın gidivem hemen dahiliye üçlü test de oldum ztn bugün bir hafta sonra cikcak sonuç
Kubrakorkut Patisever Sizde daha önce yükseklik oldu mu zeka geriliği oluyormuş Allah korusun ondan korktum
Patisever Kubrakorkut o hemen öyle olmuyor kuzum daha çok yenisin ben tiroid hastasıyım yıllardır kullanıyorum doktorun önceden kan verdiğinde görseydi uyarırdı demek ki yeni ilacını alırsın günlük aç karnına hiç bişeyin olmaz telaş yapma🌸☺️ Değerin düşer ama her ay kan verip kontrol ettir değerlerini 🙏🏻
Ilkayy [silindi] benim 4 çıktı sınırı geçmiş dedi doktor hemen ilaca başla dedi sizinkine nasıl yüksek değil dediler gebelikte 2 nin altında olmadı gerekiyor
Kubrakorkut [silindi] Bana dahiliye dedi ama bilmiyorum valla bulunduğum hastanede endokrin yok ondan herhalde
deryakadri [silindi] 3-4 aydır tsh için dahiliye gidiyorum Her iki bölüme de gidilir yanlış biliyorsunuz prof doktor kadın doğumcu demişti bana ya dahiliye yada endokrine git endokrinci izindeydi dahiliye gittim öyle devam doktorumdan da memnunum
Kubrakorkut Ilkayy ilaç kulaniyo dum levotorin yarım atıyordim hic de baktır madim kontrol etirmedim kadın doğum az var dedi bende yarım attım hep ondan yükseldi
Kubrakorkut Ilkayy Dr çok yüksek dedi guatirin hemen dahiliye gönderdi morelim çok bozuldu siz nasıl yaptiniz iyimisiniz ilaç mi başlattı düşürdü mu hemen hap normale döndü mi
Ilkayy Kubrakorkut ilac kullanmaya başlayalı 24 gün oldu bende yarın gidip kan vericem düştü mü diye bakıcaklar
Kubrakorkut Ilkayy himm düşmüş dur inşaallah Allah’ım korktugumiza ugratmasin haber verir misiniz bende gittcem yarın
Ilkayy Kubrakorkut tabiki haber veririm ama süt hormonuz yüksekse dereotu yasak yemek icin troit olan kişilerin coğuda süt harmanını yüksek olurmuş bi doktorunuza danışıp iyin bence
Kubrakorkut Ilkayy Teşekkür ederim anladim siz şuan kendinizi nasıl hissediyorsunuz ilaç ne kullanıyorsunuz tam mi arıyorsunuz bide kaç ml kullanıyorsunuz sizi sıkiyosam özür dilerim merak ediyorum Rabbim size de şifa versin
Ilkayy Kubrakorkut amin hepimize allah şifa versin inşallah estafurullah ne sıkması bi faydam dokursa ne mutlu bana ☺️ Euthyrox diye bi ilac kullanıyorum 25 mcg tam kullanıyorum benim hiç bi sıkıntım yok benim ben hastalandım bi gün doktora gittim 5 çıktı troitim doktor sende troit var dedi dahliyeye git dedi ben gitmedim aradan 1 ay geçti. Yine test yaptılar yine 5 çıktı troitim tabi ben bu süreçte ilac kullanmadım sonra dedim bi dahliyeye gidim gitim kan aldı bende kendi kendine 2 ye inmiş doktor dedi ilac vermeme gerek yok 2 ay sonra hanime kaldım sağlıkocağına dedim ben gebeyim. Benden kan aldılar dediler 4 troitim yüksek. Normal insanlar icin bu değer çok iyi ama hamile icin çok yüksek dedi hemen ilaca başla dedi özele diyim dahliyeye hemen ulturosonla filan baktılar. Boğaızma nodil filan var mı diye cıkmadı bişey sadece troitler yüksek 20 gün sonra kan ver bana gel dedi yarın vericem ama lahana turşu vb gibi şeyler yemeğin yediklerimizin çok etkisi var sizi rahatsız mı ediyor
Celine30 Kubrakorkut benimde hamileligim 6. Haftasinda 5 e yakin cikmisti tsh. Iki aydir kullaniyorum ilaci ilk ay 2.4e dustu suan 1.8 e dustu doktor iyi degerlerin dedi suan ilaca devam ediyorum
Kubrakorkut Celine30 Maşallah supanallah benim ki çok yüksek çıktı benimde düşer inşaallah siz erken ogrenmisiniz ben on yedi haftalık hata geçiyor benim ki bilmiyorum iyi olur inşaallah
Sultan94 Celine30 endokrine mi gittiniz kadin doğum doktorunuz mu yazdı ilacı benimde 8 haftalık değerim 3.1