11+5′de erkeğe benziyor demişti doktorum hakikaten de çıkıntı vardı. Daha sonra 12. Haftada
ikiliye gittiğimde kıza benzetmişti çıkıntı küçüktü, kız genital bölgesi de böyle olabiliyor demişti. Daha sonra gittiğimde yine kıza benzetmişti ama net değil demişti. Bugün kontrolüm vardı. 17+3′de net olarak kızım olacağını öğrendim. Öyle mutluyum ki, gönlümden de kız geçiyordu 😍😍😍
Bu arada cinsiyet tahminlerinde iki arkadaş burada cinsiyet tahmini yapmıştı erkek diye. 12.hafta ultrason fotosuna göre Gülşen Mustafa ve başka bir arkadaş doğum tarihi ve adet tarihine göre tahmin etmişti. Tutmadı🤭
- Haftadan beri mide bulantım çok, hep ekşi yemek istedim tatlıdan tiksindim ve çin takvimine göre kız çıkıyordu bunlar da tutanlar. Rüyamda ilk kız gördüm hatta isim bile gördüm sonra 3-4 defa erkek gördüm😂
Allah hepimize sağlıklı hayırlı iyi evlatlar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kimseyi evlatla sınamasın, kimseye aratmasın. İki düşüğüm var daha önce çok zor zamanlar geçirdim Testler, beklemek… Çok şükür her şey iyi gidiyor şimdi. 21. Haftada detaylıya gideceğim.