Mervenur19 Birmucize__ Allah yardımcın olsun canım aynı benim gibi olmuşsun korkma bebeğe hiçbişey olmaz benim 12. Hafta gibi azalmaya başladı 19. Haftadaym şuan çok şükür bişey yok geçecektir emin ol
elif_03 Birmucize__ ya yemin ederim aynı duyguları yaşıyorum bir türlü mutlu olamıyorum üzülüyorum sürekli inşallah geçer böyle devam etmez umarım 😒
Babymom2 Birmucize__ keşke yaa artık psikoloji felan da kalmadı hormonlardan iyice bıkkınlık geldi Allah yardımcımız olsun
Selenaysss Birmucize__ ahh ah o buzdolabını kapı dışarı edesim geliyor iki defa maske takarak zorla temizledim geçmiyor koku 😓
karamelito Birmucize__ geçmiş olsun, çok beter bir durum. Ben 22 haftalığım yeni yeni geçiyor. Bende şıp diye geçer sandım ama yavaş yavaş azalıyor…
karamelito Birmucize__ ayy hiç sormayın 😔alt kattan evimize gelen (davlumbaz boşluğundan) yemek kokularından dolayı ağlayarak mutfağa girip, salatalık domates alıp geri kaçtığımı hatırlarım. Çok zordu…
Mercimek2021 DenizAlpinannesii 9+6 yım bende resmen öyle narkotik köpeği gibi her kokuyu alıyorum içim dışıma çıkıyo
DenizAlpinannesii Mercimek2021 bilmez miyim ilk haftalarımda en ufak bi kokuya bile tahammülüm yoktu kraker yiye yiye bi hâl olmuştum 🤦♀️