Semra91 ecce_mommy giizemcng Ben Çorumluyum hamile olduğumu öğrendiğimde Çorum’da idim kız kardeşimin doktoru elitpark hastanesinde Dilek kalkan adında bir dr ona gitmiştim okadar ilgili okadar şirin bir kadın ki çok sevmiştim ilk muayenemi o yaptı sonra yurt dışında yaşadığım için yola çıkmadan tekrar gittim yapmam gerekenleri tek tek anlattı bana ben çok memnun kalmıştım isterseniz ona gidebilirsiniz ücretler konusunda bir bilgim yok benim sağlık güvencem olmadığı için Türkiye’de ücretli muayene olmuştum.
giizemcng ecce_mommy hee kusura bakma anlamadım ben bir defa gittim devam etmeyi düşünüyorum Sabri Laçine memnun kaldım çünkü ilgili bir doktor ☺️
Sedabykgz ecce_mommy burcu hanıma gidiyorum sezeryan Olcam salı günü. Burcu ve demet hanım oneriyorlar bende yozgatliyim. 2700tl normal sezeryan. Muayene 125
Alize1 Maria9 zamanında orda yaşıyordum sabri laçin de doğum yaptım acaip seviyordum doktorumu çok ilgili bi doktordu 🥰 tavsiye ederim çorum özelde idi
Minnak-kiz66 MERHABA çorumda bebek alışverişi için e bebek ve cıvıl haricinde gidebileceğimiz esnaf dükkanları var mıdır? Varsa tarif edebilir mısınız yerini,il.disindan gelicem bilgim yok malesef 🥰🦋
Mom726272 Minnak-kiz66 merhaba 11 gün gün önce yorum yapmışsınız çorum çarşısına çıksanız mutlaka bebek kıyafeti satan yer bulursunuz mesela zafer çarşısı diye biyer var ara sokak ama her çeşit dükkan yçvar kime sorsanız gösterir bide kuyumcuların olduğu sokakta Bi bebek mağazası vardı adını unuttum ya
Buketferah Merhabalar bende Çorum’a yeni taşındım kimseyi tanımıyorum şuan 5. Haftadayım özel Çorum hastanesi emine demet hanıma gittim ilk muayene gayet güzel geçti :)
Gizemmnurt giizemcng Ben Çorumlu değilim ama çorumda yaşıyorum tahinciyiz yani elitpark ozel hastanesinde doktor fatmaemrali öneririm çok memnunum