giizemcng Kızlar ben Çorum’a yeni geldim ve pek kimseyi tanımıyorum burada olup da doktor önerisinde bulunacak olan varmı acaba ?
Asyadilan1 giizemcng çorum özelde sabri laçin. İlk gebeliğimde bir sorun çıkmadı. İlgili bir doktor. Sezaryan oldum dikişlerim de sıkıntı çıkmadı. Şimdi 2. Kez hamileyim yine ona gidiyorum.
Semra91 ecce_mommy giizemcng Ben Çorumluyum hamile olduğumu öğrendiğimde Çorum’da idim kız kardeşimin doktoru elitpark hastanesinde Dilek kalkan adında bir dr ona gitmiştim okadar ilgili okadar şirin bir kadın ki çok sevmiştim ilk muayenemi o yaptı sonra yurt dışında yaşadığım için yola çıkmadan tekrar gittim yapmam gerekenleri tek tek anlattı bana ben çok memnun kalmıştım isterseniz ona gidebilirsiniz ücretler konusunda bir bilgim yok benim sağlık güvencem olmadığı için Türkiye’de ücretli muayene olmuştum.
Maria9 Sabri laçin ve Sinan bey var Çorum özel hastanede zaten namını duyarsınız ikisinin de araştırdıkça tavsiye ederim
Alize1 Maria9 zamanında orda yaşıyordum sabri laçin de doğum yaptım acaip seviyordum doktorumu çok ilgili bi doktordu 🥰 tavsiye ederim çorum özelde idi
Guldenur Ben Çorum’da değilim ama ablam Çorum’da yaşıyor ve doğumunu Çorum özel hastanede Sinan beyde yaptı. Ve çok memnun.
Sevdaelmc giizemcng kesinlikle onu tercih edin ben Çorumluyum orda yaşamıyorum şuan yaşasam gideceğim tek kişi o dur ☺️
baryaz Bende çorum dayim ve elitpark Fatma Emrali den çok memnunum ama doktorunuzdan memnunsaniz devam edin tabiki 😊
ecce_mommy Ben yozgattayim ama dogum icin corum yada kayseri dusundum corum daha yakin galiba ozelde onerdiginiz doktor ,muayene ucreti dogum ucreti hakkinda bilgi verir misiniz ?
giizemcng ecce_mommy bennde bunu merak ediyordum ama çoğu kişi Sabri Laçinden memnun ve bende bir defa ona gittim memnun kaldım sanırım devam edeceğim ☺️ muayene ücreti 125 TL ama doğum ücretini bilmiyorum
Sedabykgz ecce_mommy burcu hanıma gidiyorum sezeryan Olcam salı günü. Burcu ve demet hanım oneriyorlar bende yozgatliyim. 2700tl normal sezeryan. Muayene 125
ecce_mommy giizemcng eger gorusurseniz lutfen haber verin doktor memnuniyetinizden dogum ucretinden daha 12 haftligim ama bian once bulmak istiyorum doktoru 😻