Zeytininpeyniri Gfrn oo iyimis sen erkenden halledersin işlerini ☺ hadi bakalım sezeryan tarihini ayarlayip hayırlısıyla dogurursun inşallah. ☺
Gfrn Zeytininpeyniri ay inşallah canım dua et gücüm kalmadı düne kadar yatıyordum hastanede bugün çıktım yarın birdaha artık hergün gitmeye başladım tükendim yani ne yesem çıkıyor tansiyon hep düşük ne olacak bilmiyorum :(
_Tugce_ CerenSelvi Masallah .. Allah Anali Babalı Buyutsun.. Guzel Gunler Gorun Insallah .. Bende kesinlikle devletciyim:) daha guvenilir geliyor . ankara universitesi Tip fakultesine gidiyorum bende memnunum .
Gfrn Zeytininpeyniri evet 9 ay çektim valla gözüm korktu 2.düşünemiyorum bile su içmeye hasret kaldım çünkü o bile içilmiyor hayırlısı buymuş ne yapalım
Zeytininpeyniri CerenSelvi bnmde pazartesi yatısim var suni sancı ile deneyecekler sabah erkenden gel dediler izlenen yolu da anlatır mısın cnm mesela gider gitmez sancı mi veriyorlar yada odana çık hazırlan yerleş öyle mi gel diyorlar oda susleyecem de merak ettim ☺
CerenSelvi Zeytininpeyniri merhaba doğumdan önce oda süsleyemezsiniz çünkü doğumhane tarafında olacaksınız. Oraya birilerinin girmesi bile yasak. Doğum yaptıktan sonra size verilen odayı süslersiniz. Bana da suni denendi ama ben hiç hissetmedim. İçerde ultrasonla falan bakıp serumu bağlarlar